یعقوب طادی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: بنیاد نخبگان با توجه به ظرفیت نخبگانی در بخشهای مختلف برای رفع چالشها و مسائل واقعی استان از طرحهای پژوهشی حمایت میکند.
وی ادامه داد: بنیاد نخبگان ۲ هسته مسالهمحور دارد که یکی از هستهها دانشجویی با کمک یک استاد راهبر است و هسته دیگر طرحهای پژوهشی تقاضامحور را مورد بررسی قرار میدهد.
رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری از تدوین و پیگیری پنج طرح مسالهمحور از سوی هستههای این بنیاد خبر داد و گفت: طرحهای پژوهشی مسالهمحور استان که طی سالجاری مورد حمایت قرار گرفته در حوزههای کشاورزی، دامپزشکی و سلامت است.
طادی افزود: این طرحها شامل "تولید اسنفنج کامپوزیتی ضدباکتری با مقاومت بالا برای هموستاز خونریزی غیرقابل تراکم کشنده"، "حسگر پایش وضعیت سلامت و تولید مثل گاو شیری"، "نابالانسی فنهای غبارگیری واحد احیای مستقیم که بر اثر رسوب ذرات سنگ آهن و آهن اسفنجی بر روی پره فنها ایجاد میشود" و "بررسی تاثیر تغییرات دمایی بر روی مقدار گاز اندازهگیری شده و استخراج ضریب صحیح تصحیح برای گاز عبوری از کنتورهای دیافراگی" این چهار طرح پژوهشی به شمار میرود.
وی همچنین از اجرای ۲ طرح پژوهشی تقاضامحور در استان طی ۲ سال اخیر خبر داد و گفت: این ۲ مساله به سفارش ۲ واحد تولیدی استان در دست انجام است.
رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هر طرح پژوهشی مورد تصویب و حمایت بنیاد نخبگان در سالجاری از پنج میلیارد ریال اعتبار برخوردار میشود، افزود: این اعتبار حمایتی در سال گذشته به ازای هر پژوهش ۲ میلیارد ریال بود که امسال افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
وی یادآور شد: نتایج پژوهشهای انجام شده هم از سوی یک تیم داوری در تهران و هم یک تیم استانی مورد ارزیابی قرار میگیرد و در نهایت چنانچه نمره کامل را دریافت کند از حمایت ۱۰۰ درصدی این نهاد برخوردار شده و نتایج آن در مراکز علمی پژوهشی قابل استفاده میشود.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری حدود ۷۰۰ نخبه شناسایی شده است که تعداد زیادی از این نخبگان، مستعدین دانشآموزی، دانشگاهی و اعضای هیات علمی هستند.
نظر شما