بابلی‌ها در پاییز امسال افزون بر ۶۷ هزار تن سبزی و صیفی تولید کردند

ساری - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان این که این شهرستان رتبه دوم کشت سبزی در مازندران را دارا است گفت، کشاورزان این شهرستان در پاییز امسال از سه هزار و ۶۵ هکتار اراضی زیر کشت بیش از ۶۷ هزار تن انواع مختلف سبزی و صیفی تولید کردند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل، محسن آهنگری روز سه شنبه اظهار کرد: سبزیجات گروهی از گیاهان هستند که به علت تأمین انواع ویتامین، عناصر غذایی، فیبر اهمیت زیادی در تغذیه و سلامتی انسان دارند.

وی گفت: با توجه به خاک حاصلخیز، آب و هوای معتدل، تنوع کشت گونه های متنوع در شهرستان بابل کشت محصولات سبزی و جالیزی دارای اهمیت است.

مدیر جهاد کشاورزی بابل با بیان این مطلب که با برگزاری کلاس‌های آموزش و کاروان ترویجی در زمینه سبزیکاری به خصوص سبزیجات برگی به صورت گلخانه ای، سبزیکاری از رونق خوبی برخوردار شد، افزود: کمیت و کیفیت مناسب از ویژگی های این محصول است که امسال در سه هزار و ۶۵ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت این محصول رفت.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود تا پایان پاییز امسال بیش از ۶۷ هزار و ۴۳۰ تن سبزیجات پاییزه شامل شاهی، تره، جعفری، گشنیز، سیر، اسفناج، شنبلیله، تربچه، کاهو، کلم، کرفس، نعناع و غیره در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

آهنگری با بیان این که برای افزایش عملکرد تولید سبزیجات در واحد سطح و افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کلاس های آموزشی و سایت الگویی سبزیجات در طرح سلامت تغذیه سالم ویژه زنان روستایی، در روستاهای تحت پوشش مر اکز ۹ گانه این شهرستان برگزار شد، اضافه کرد: کارشناسان این مدیریت ضمن اطلاع رسانی بر کاشت و پرورش انواع سبزیجات مناسب برای کاشت در پاییز و زمستان برمراحل کاشت و داشت نظارت مستمر خواهند داشت.

بابلی‌ها در پاییز امسال افزون بر ۶۷ هزار تن سبزی و صیفی تولید کردند

وی افزود: شهرستان بابل به عنوان دومین تولید کننده سبزی و صیفی در این خطه از شمال است و سبزیکاری در باغچه منازل علاوه بر تولید محصول مطمئن و سالم، خود یک تفریح و سرگرمی محسوب می شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: در صورت کشت و توجه بیشتر به محصولات سبزی و صیفی که تامین کننده ویتامین فیبر و املاح مورد نیاز بدن هستند، مانع سوء تغذیه و فقر غذایی شده و تاثیر زیادی در کاهش و پیشگیری بیماریها و در نهایت زمینه ای برای سلامتی جامعه می شود.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.

برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین می‌شود.

طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.

همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha