لزوم افزایش توانمندی‌ علمی و مهارتی نیروی‌های مسلح متناسب با تهدیدها و ماموریت‌ها

نوشهر- ایرنا- معاون بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: توانمندی های علمی و مهارتی نیروی های مسلح از جمله نیروی دریایی باید متناسب با تهدیدها و مأموریت‌ها دایم در مسیر تکامل باشد.

به گزارش ایرنا، دریادار امیر نظامی اصل روز چهارشنبه در همایش بین المللی طب دریایی در دانشگاه نیروی دریایی نوشهر افزود : فرهنگ نظامی‌گری فرهنگ هوشیارانه و تمام وقت است و فرهنگ نظامی حاکم بر نیروهای مسلح باید دائم پایش و رصد شود و یکی از مقوله‌های مهم فرهنگ سلامت آحاد تمامی نیروهای نظامی است.

وی اظهارکرد: عوامل متعددی در حفظ و کسب امنیت تأثیرگذار هستند و نیروی انسانی و توانمندی‌های علمی و مهارتی از جمله این عوامل به شمار می‌روند و باید متناسب با تهدیدها و مأموریت‌ها دایم در مسیر تکامل باشد.

معاون بهداشت و درمان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یادآور شد : همیشه در طول تاریخ و در سراسر جهان فرض بر این است که عده‌ای جان گذشته در سازمان ارتش و نیروهای مسلح دور هم جمع می‌شوند و برابر تهدیدات حال و آینده‌ای که استقلال کشور را تهدید می‌کند، آمادگی‌های لازم را ازهر حیث کسب می‌کنند.

نظامی اصل بیان کرد : نیروی نظامی باید به طور مستمر نظامی باشد و هرگونه تعلل در کسب توانمندی‌های حداکثری مأموریت نظامی‌گری را کمرنگ می‌کند و مهم تر این که تلاش و اهتمام عناصر موجود در سازمان در کار تیمی چند هزار نفره تصویری مقتدرانه از نظام در عرصه بین‌المللی را می‌سازد.

همایش بین المللی طب دریا امروز با حضور شماری از فرماندهان نیروی دریایی، محققان و استادان دانشگاه ها و موسسات علمی و پژوهشی و دانش آموختگان رشته های مختلف پزشکی، طب پیشگیری، بهداشت و نظام سلامت در دانشگاه علوم دریایی نوشهر آغاز شد.

ارتقا آگاهی عمومی و تخصصی، تشویق به پژوهش و نوآوری، تقویت همکاری‌های بین‌المللی و افزایش توانمندی‌های عملیاتی از جمله محورهای مهم این همایش اعلام شد.

لزوم افزایش توانمندی‌ علمی و مهارتی نیروی‌های مسلح متناسب با تهدیدها و ماموریت‌ها

لزوم افزایش توانمندی‌ علمی و مهارتی نیروی‌های مسلح متناسب با تهدیدها و ماموریت‌هادبیر علمی این همایش گفت : ارتقا آگاهی عمومی و تخصصی، ایجاد بستری برای تبادل دانش میان متخصصان، پژوهشگران، و فعالان این حوزه که به بهبود کیفیت خدمات پزشکی و بهداشتی در محیط‌های دریایی منجر شود.

ناخدایکم رضا لاری پور خاطرنشان کرد: تشویق به پژوهش و نوآوری، فراهم کردن فرصت‌هایی برای ارائه و بررسی آخرین تحقیقات و نوآوری‌ها در طب دریایی، به منظور پیشبرد این حوزه علمی و ارائه راه‌حل‌های نوین برای چالش‌های موجود است.

این مقام مسوول یادآور شد : تقویت همکاری‌های بین‌المللی برای ایجاد و تقویت همکاری‌های بین‌المللی میان سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، و نهادهای فعال در حوزه طب دریایی فرصت مناسبی فراهم می شود.

وی ادامه داد : افزایش توانمندی‌های عملیاتی از طریق کارگاه‌ها و ارائه‌های تخصصی، شرکت‌کنندگان می‌توانند مهارت‌های عملی خود را بهبود بخشیده و با تکنیک‌ها و فناوری‌های جدید در حوزه طب دریایی آشنا شوند.

در این همایش سه روزه که ۱۳۷ مقاله پذیرفته و ارایه خواهد شد، کارشناسانی از کشورهای پاکستان هند و امارات و چین شرکت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha