مراسم تشییع شهید لطف الله بهزادی از کنگره شهدا به سمت میدان هفت تیر شهر یاسوج روز پنجشنبه با حضور مسوولان، روحانیون، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شاهد و ایثارگران در یاسوج برگزار شد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: «لطفالله بهزادی» جانباز گرانقدر ۷۰ درصد دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد پس از سالها تحمل رنج و جراحات ناشی از جنگ تحمیلی دعوت حق را لبیک گفت و به برادر و یاران شهیدش پیوست.
حجتالاسلام والمسلمین قدرتالله خرمروز بیان کرد: این شهید والامقام در ۱۰ بهمن ۱۳۶۱، در جریان عملیات تنگه چذابه بر اثر اصابت خمپاره به بازو و کمر، دچار قطع نخاع شد و به خیل جانبازان سرافراز انقلاب اسلامی پیوست.
وی افزود: پیکر مطهر این جانباز سرافراز با بدرقه مردم قدرشناس شهر یاسوج پس از تشییع از میدان هفت تیر یاسوج ، طبق وصیتنامه در جوار برادر شهیدش در روستای خمینی آباد بخش سپیدار بویراحمد به خاک سپرده می شود.
به گزارش ایرنا، کهگیلویه و بویراحمد با ۳۳ هزار رزمنده، ۱۳ هزار نفر جانباز، بیش از یک هزار و ۸۰۰ نفر شهید و ۳۱۰ نفر آزاده در طول هشت سال دفاع مقدس استان نقش فعالی داشت اما حماسه پدخندق تاریخی ترین حضور آنان در جبهه ها بوده است.
۵۶ نفر شهدای کهگیلویه و بویراحمد زیر ۱۵ سال سن داشتند که از نظر شرعی حتی به سن تکلیف هم نرسیده بودند،از میان شهدای استان ۳۰۰ نفر سرباز، ۲۷۰ نفر پاسدار و یک هزار و ۲۳۰ شهید نیز بسیجی بودند.
کوچکترین شهید استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۲ ساله و پیرترین آنان ۶۷ ساله بود.بیش از ۹۹ درصد شهدای کهگیلویه و بویراحمد در خط مقدم جبهه شهید شدند که ۶۰۰ نفر آنان دانش آموز و ۷۸ نفر دانشجو بودند.
دو خانواده در این استان سه تن از فرزندانشان و ۲۳ خانواده نیز دو تن از عزیزانشان را در این جنگ تقدیم انقلاب اسلامی و میهن کردند.
روستاهای قاسم آباد جلیل و ده برآفتاب در شهرستان بویراحمد بیشترین شهید را از میان روستاهای کهگیلویه و بویراحمد تقدیم انقلاب اسلامی کردند.روستای قاسم آباد جلیل در شهرستان بویراحمد تنها روستایی در ایران بوده که خود در زمان جنگ یک گردان رزمی داشت.
براساس این آمار ،کهگیلویه و بویراحمد با توجه به جمعیت ،بیشترین حضور رزمنده در جبهه های جنگ را به خود اختصاص داده است.
نظر شما