سعید جمشیدی عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: اجرای این طرح علاوه بر کنترل و کاهش هدر رفت و تبخیر فرآورده بنزین در سطح هر جایگاه موجب کاهش آلایندگی هوا و بهبود محیط زیست و بازیافت بخارات بنزین نیز خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح کهاب طی سه مرحله در سطح شرکت انجام خواهد گرفت که قسمت اول آن از سال ۱۳۸۸ در تمامی جایگاههای قدیمی استان در قالب بخش خصوصی و اعطای تسهیلاتی از طرف شرکت پخش، عملیاتی شد و مرحله دوم و سوم آن از سال ۱۳۹۵ با مصوبه هیأت وزیران اعلام شد و اجرای آن برای تمامی جایگاههای جدید الاحداث استان مرکزی الزامی است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه استان مرکزی به ویژگیهای این طرح اشاره کرد و افزود: اجرای این طرح علاوه برکنترل و کاهش هدر رفت و جلوگیری از تبخیر فرآورده بنزین در جایگاهها، موجب کاهش آلایندگی هوا و بهبود شرایط محیط زیست، بازیافت بخارات بنزین و بهینهسازی در سوخت مخازن موجود در جایگاهها میشود.
جمشیدی به مراحل اجرایی و عملیاتی این طرح اشاره کرد و عنوان کرد: این طرح از سه مرحله STAGE I جهت کنترل خروج بخارات از هواکش مخازن بنزین با نصب سوپاپهای قابل تنظیم، STAGE II جهت جمع آوری بخارات از باک خودروهای بنزینی و STAGE III جهت استحصال و بازیافت مجدد بنزین از بخارات حاصل از تخلیه فرآورده و بخارات برگشتی از باک خودرو و انتقال آن به مخزن جایگاه میباشد.
وی اظهار کرد: تا کنون تعداد ۲۰ باب جایگاه مرحله دوم و سوم طرح کهاب را اجرا نموده و ۹ جایگاه دیگر این فرآیند را در دست اقدام دارند که امید است در این خصوص با دقت و شدت بیشتری این فرآیند عملیاتی شود.
نظر شما