دکتر علی یزدانی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علت کاهش این حوادث ترافیکی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کاهش سرعت خودروها و کاهش سفرهای داخل شهری و برون شهری بوده است.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی ۱۵ هزار و ۵۴۷ تماس مردمی با اورژانس ۱۱۵ مشهد برقرار شده است که این میزان تماس نسبت به مدت مشابه در هفته گذشته ۱۹ درصد افزایش داشته است.
رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این هفته چهار هزار و ۵۰ ماموریت در مناطق زیر پوشش این دانشگاه انجام شده که میزان ماموریتها نسبت به مدت مشابه هفته ماقبل آن ۲ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه در این ماموریتها ۳۱۱ مصدوم تصادفات توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی امدادرسانی شدند، ادامه داد: از این تعداد ۲۵۳ مصدوم به بیمارستان منتقل و ۵۸ مصدوم به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند.
یزدانی با اشاره به این که همچنین در این بازه زمانی ۱۴۲ ماموریت مرتبط با لیزخوردگی و سقوط و تروما و مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن توسط اورژانس ۱۱۵ مشهد انجام شده که نسبت به هفته ماقبل آن حدود ۳۴ درصد افزایش داشته است، ادامه داد: در این ماموریتها، ۱۰۴ مورد مصدوم لیزخوردگی و سقوط و تروما، ۳۸ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن امدادرسانی شدند.
مرکز اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۳ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با زیر پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.
نظر شما