به گزارش خبرنگار ایرنا، آیتالله مصطفی محامی در خطبههای این هفته نمازجمعه زاهدان، بیان کرد: یکی از راههای تحصیل تقوای الهی تلاش برای تقویت انس، الفت و همبستگی در جامعه دینی و تقویت کانون خانواده است.
وی افزود: متأسفانه در دوره اخیر که زندگی شهری و ماشینی فرهنگ خود را حاکم کرده این جمعهای خانوادگی کمتر شده و از هر فرصتی بتوان باید برای این دید و بازدید استفاده کرد که بسیار مطلوب است، اما نباید فقط به خویشاوندان خود بپردازیم و باید فکر دیگرانی هم باشیم که دست آنها تنگ است و باید در صدد رفع نیاز نیازمندان تلاش کنیم.
امام جمعه زاهدان ادامه داد : سالروز ولادت حضرت زهرا(س) را به عنوان روز زن قرار دادهاند، که این برای زنان و دختران ما هم افتخار آفرین و هم مسوولیت آور است و همه زنان و مردان ما باید از حضرت فاطمه(س) الگو بگیرند.
وی اظهار کرد: در این ایام باید یاد کنیم از مادرانی که بر گردن ما حق دارند چه آنهایی که در محضر آنها قرار داریم و چه کسانی که آسمانی شدهاند و دیگر در بین ما نیستند و همچنین باید یاد کنیم از شهدای گرانقدری که امنیت، استقلال، عزت و پیشرفتهای ما مدیون ایثار و جانفشانی آنهاست و نام و یاد شهدا و امام شهدا را هم گرامی میداریم.
آیتالله محامی تصریح کرد: زنان ما در فرزندآوری و تربیت فرزند باید از حضرت فاطمه(س) الگو بگیرند و برای گسترش جامعه اسلامی و جلوگیری از پیر شدن کشور طبق بیانات رهبر معظم انقلاب باید فرزندآوری زیاد شود تا کشور ما از این آسیب نجات پیدا کند و تعبیر پیامبر اکرم(ص) این است که:"إِنِّی أُبَاهِی بِکُمُ الْأُمَمَ" من به شما مباحات میکنم و هر چه تعداد بیشتر باشد مباحات پیامبر اکرم(ص) بیشتر خواهد بود.
خانواده نخستین هسته و سلول تشکیل دهنده جامعه اسلامی
وی تاکید کرد: خانواده نخستین هسته و سلول تشکیل دهنده جامعه اسلامی است و جامعه خوب و سالم جامعهای است که خانواده خوب و سالم داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: مادر است که میتواند این کانون خانواده و هسته اولیه جامعه را به درستی مدیریت کند و یک خانواده خوب را شکل بدهد و فرزندان خوب تربیت کند و در خوبی و سلامت جامعه تاثیرگذار باشد و برکات کار او در کل جامعه حکمفرما باشد و اگر مادران نقش خود را در اداره کانون خانواده، فرزندآوری و تربیت درست فرزندان به خوبی ایفا کنند شاهد جامعه پیشرفته و خوبی خواهیم بود.
وی گفت: همه ما باید به اهمیت نقش مادر و نقش زن توجه کرده و قدر مادران را بدانیم و به کسانی که هستند محبت کنیم و برای آنهایی که آسمانی شدهاند نیز دعا کرده و کارهای خیر خود را به نیت آنها انجام دهیم و قدرشناسی داشته باشیم چرا که مادران و پدران حق حیات به گردن ما داشته و انتظار محبت و عاطفه دارند هر چقدر در این جهت کار کنیم جبران زحمات پدران و مادران نمیشود.
افتخار به جایگاه والای مادری یا اشتغال در جامعه؟
آیتالله محامی بیان کرد: همه ما باید حق مادر را بدانیم و به نقش مادر توجه داشته باشیم و زنان و مادران ما هم باید اهمیت خود را بدانند چرا که گاهی در جامعه مشاهده می کنیم که وقتی فردی جایی کارمند، کارگر یا مستخدم جایی باشد آن را برای خود افتخار حساب میکند اما مادری که تاج سر همه اینها هست را برای خود افتخاری نمیداند و این یک مشکل در فرهنگ ماست و برای همین است که با آسیبهایی مواجه میشویم.
وی افزود: وقتی برای مادری در اداره خانه ارزش قائل نیستیم و وقتی بچه شیرخوار داریم که نیازمند محبت مادر است او را به مهد کودک میبریم نتیجه این است که وقتی پدر و مادر سن و سالشان بالا رفته و نیازمند رسیدگی و عاطفه میشوند فرزندان هم آنها را خانه سالمندان میگذارند در حالی که نه خانه سالمندان و نه مهد کودک با فرهنگ اسلامی ما سازگار نیست.
امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: درست است که مذاهب مختلف داریم اما مشترکات ما بیشتر از موارد اختلاف است اما متاسفانه گاهی غافل شده و گرفتار نقشه دشمن میشویم که به دنبال ایجاد تفرقه و ایجاد اختلاف است و اسلامی که با اهل کتاب میگوید در قدر مشترکها متحد شوید درباره اهل ایمان وظیفه مشخص است و امیدواریم این جبهه ایمانی متحد تقویت شود و نماد کامل آن هنگام ظهور حضرت مهدی(عج) است و بر حسب روایت درآن دوران حضرت عیسی(ع) هم بر میگردد و به حضرت مهدی اقتدا میکند و نماد اتحاد جبهه ایمانی است.
نظر شما