میانگین زادآوری پسران از دختران در استان بوشهر بیشتر است

بوشهر- ایرنا- مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر گفت: براساس آمار موجود امسال به ازای هر ۱۰۰ دختر ۱۱۰ پسر در این استان متولد شد که همچنان میانگین زادآوری پسران بیشتر از دختران است.

به گزارش ایرنا اسکندر پاسالار روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با گرامیداشت سوم دیماه روز ملی ثبت احوال با بیان اینکه ولادت چندقلویی در استان بوشهر ‌افزایش یافته است، افزود: در شش ماه نخست امسال ۱۳۳ مورد دوقلو و شش سه قلو به دنیا آمدند که بیشتر آنان در شهرستان‌های بوشهر و دشتستان بوده است.

وی یادآور شد: هشت ماه امسال تعداد ۹ هزار و ۵۲۵ واقعه ولادت و سه هزار و ۹۵۱ واقعه فوتی در استان بوشهر ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر تصریح کرد: هشت ماه امسال یک‌هزار ۲۸۵ واقعه طلاق در این استان ثبت شد و سه هزار و ۸۵ مورد نیز ازدواج به وقوع پیوسته است.

پاسالار گفت: سامانه هدا یا هویت دیجیتال ایرانیان، به عنوان پروژه تمام الکترونیک احراز هویت در فضای مجازی، گام بزرگی برای تایید هویت و شناسایی صحیح اشخاص محسوب و با بهره‌برداری از آن نیازهای هویتی تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای دولتی و خصوصی پوشش داده می‌شود.

وی افزود: سامانه سهیم ثبت احوال نیز در راستای دسترسی مردم به خدمات الکترونیکی در بستر امنیت امکان ۲۳ خدمت را به‌صورت غیرحضوری به مردم فراهم کرده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر یادآور شد: تاکنون بخش اعظمی از اطلاعات نسبی و سببی خانواده‌ها به صورت شجره‌نامه جمعیتی حداقل مربوط به چهار نسل در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

پاسالار گفت: اکنون ۷۰ درصد جمعیت این استان در پنجره طلایی جمعیت یعنی بین ۱۵ تا ۶۴ سال قرار دارد که نشان می‌دهد بوشهر به لحاظ جمعیتی استانی جوان است.

وی افزود: براساس آخرین آمار جمعیت این استان یک‌میلیون و ۲۱۴ هزار نفر است.

پاسالار یادآور شد: نخستین سند سجلی ایران در سال ۱۲۹۷ بیش از ۱۰۶ سال پیش به نام فاطمه ایرانی صادر شد و سوم دی ماه هر سال به نام روز ملی ثبت احوال اعلام و تعیین شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر تصریح کرد: در سال ۱۳۰۷ در این استان نخستین سند سجلی به نام سید عبدالرسول کازرونی صادر شد و جز گنجینه استان بوشهر است.

وی ادامه داد: پایگاه اطلاعاتی جمعیتی کشور به‌عنوان بزرگترین پایگاه بیش از ۲۰۰ نقطه در کشور از آن به‌صورت برخط استفاده می‌کنند.

پاسالار صدور کارت هوشمند ملی را از ایمن‌ترین و پرکاربردترین کارت شناسایی افراد نام برد و اضافه کرد: از این کارت به‌عنوان دروازه ورود به دولت الکترونیک و از آن به‌عنوان هویت الکترونیکی، تصدیق امضا دیجیتال نام برده می‌شود.

وی با بیان اینکه برای ۹۸ درصد جمعیت این استان کارت هوشمند ملی صادر شده است گفت: کارت ملی یک درصد دیگر جمعیت استان بوشهر در حال صادر شدن است و یک درصد هم درخواست ارائه نکرده‌اند.

پاسالار اضافه کرد: پیگیری وضعیت درخواست متقاضی برای صدور کارت ملی هوشمند با کد دستوری و از طریق سامانه فراهم است و افراد می‌توانند بدون مراجعه و با استفاده از تلفن همراه خود فرآیند درخواست صدور کارت ملی هوشمند را مشاهده کنند.

وی افزود: هم اینک ۳۴ دفتر پیشخوان شهری و روستایی بخش خصوصی خدمات ثبت احوال را در استان بوشهر انجام می‌دهند.

پاسالار یادآور شد: مهمترین کارکرد واگذاری تصدی ارایه خدمات به دفاتر پیشخوان توزیع عادلانه خدمات به تمام نقاط شهری و روستایی است که دسترسی مردم به اینگونه خدمات آسان می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha