عبدالله شاهینی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با انتشار فراخوان جشنواره تئاتر مردمی بچههای مسجد از سوی مرکز، شورای نظارت و دبیرخانه این جشنواره در استان تشکیل و در ادامه کارگاه سهروزهای با حضور ۲۰ علاقهمند به این جشنواره برگزار شد.
شاهین ادامه داد: این کارگاه آموزشی متمرکز که در شهرستان بوشهر تحت نظر اساتید غلامرضا احمدی و محمدمهدی انصاری اجرا و بهصورت کارگاهی متون نمایشی برای حضور در جشنواره تولید شدند.
مدیر حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر یادآور شد: در راستای تصمیم شورای نظارت، مرحله بازخوانی متون حذف شد و شرکتکنندگان با انتخاب طرحهای مناسب و بهرهگیری از مشاوره اساتید، به نگارش متون خود پرداختند.
شاهینی در خصوص شیوه اجرایی جشنواره گفت: اساتید این جشنواره در کنار گروههای نمایشی حضور یافتند و پس از پایان کارگاهها، در تمرینات آنها برای رفع مشکلات و بهبود کیفیت آثار مشاوره ارائه کردند که این روند سبب شد تا کیفیت آثار ارتقا یابد.
مدیرحوزه هنری بوشهر اظهار کرد: مرحله بازبینی آثار تا پنجم دیماه انجام خواهد شد و پس از آن، نمایشهای منتخب برای اجرا در مساجد اعلام خواهند شد.
وی افزود: «مختک» اثر فرشته انگالی، «یک انشا ساده» نوشته محمدمهدی حسینیکیا، «این قصه» از میثاق حسنپور، «دانشجوی شهید» نوشته فاطمه قاسمی، و «دست بالای دست» با آثار مصطفی دهقانی، محمدحسین روستایی و محمد رحمانی. همچنین «پهلوان اکبر میآید» نوشته مهدیه حسینزاده، «مسیر نور» از رباب جوکار، «نیمه شب» اثر فتاح رستمی، و «دوراهی» نوشته امیرحسین برازیده در این فهرست حضور دارند.
شاهینی یادآور شد: «ماجرای نیمه شب» اثر علیرضا مرادینیا، «دختران مسجد روستای ما» نوشته راضیه آرایش و «گدام» اثر سید اکبر موسوی از دیگر آثار راه یافته به این مرحله است.
شاهینی افزود: انتخاب نهایی آثار پس از مرحله بازبینی انجام و همچنین نمایشهای برگزیده برای اجرا در مساجد آماده میشوند، که این امر نشاندهنده اهمیت توجه به ارائه هنر در بسترهای فرهنگی و دینی است.
به گفته وی، این روند فرصتی برای نمایش استعدادهای هنری و انتقال مفاهیم ارزشمند به جامعه فراهم میکند.
نظر شما