به گزارش ایرنا عبدالله افرازه شهاوند روز شنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات نجات غریق خوزستان بیان کرد: سالیانه به طور میانگین ۱۴۰ نفر از جوانان استان به دلیل غرق شدگی در رودخانه ها جان خود را از دست میدهند و این موضوع اهمیت کار ناجیان غریق را دوچندان میکند.
وی با اشاره به اینکه در سند ساماندهی سواحل لازم است علاوه بر سواحل دریا به موضوع رودخانهها توجه شود افزود: مساحت کل سواحل شمال کشور یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر اما خوزستان بیش از ۴۰ هزار کیلومتر است که باید اعتبار بیشتری به استان اختصاص داده شود.
افرازه شهاوند عنوان کرد: میزان اعتبار تخصیص یافته به استان خوزستان در حوزه ایمن سازی سواحل رودخانه ها، ۱۰ درصد اعتبار استانهای شمالی است که این میزان اعتبار باید افزایش یابد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان ادامه داد: در سند ساماندهی سواحل رودخانه های استان باید وظایف هر سازمان مشخص شود تا کارها به صورت منظم انجام شود و متاسفانه هلال احمر استان بر خلاف مصوبات شورای ورزش، امکانات خود را در اختیار هیات نجات غریق قرار نداد و ما از این بابت معترض هستیم.
وی با اشاره به ایمن سازی ۴۰ نقطه بحرانی در سواحل رودخانه ها و کانال های آبیاری استان افزود: این اقدام از غرق شدگی افراد و عزادار کردن خانواده ها جلوگیری میکند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: باید همه دستگاه های مربوطه کمک کنند تا آمار غرق شدگی در استان کاهش و خانوادهها با خیال آسوده به تفریح خود بپردازند.
بر اساس این گزارش در هفت ماه امسال از غرق شدگی ۷۵ نفر در رودخانه های استان خوزستان جلوگیری شد.
نظر شما