به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز یکشنبه در کارگروه مولدسازی استان اظهار کرد: با توجه به تجربه ای که رییس جمهور در دوران وزارت بهداشت و خانه های بهداشت دارند تحقق این هدف دور از دسترس نیست.
وی از سفر نزدیک رییس جمهور به استان خبرداد و گفت: باید از این فرصت استفاده کنیم و با برگزاری کارگروه مولدسازی با محوریت مدارس و آموزش و پرورش، در زمینه ایمن سازی مدارس جزو اولین ها باشیم.
پروژه های عمرانی متکی به درآمد مولدسازی است
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی نیز در این کارگروه به جلسه اخیر وزیر اقتصاد در مورد مولدسازی اشاره کرد و گفت: پروژه های عمرانی متکی به درآمد حاصل از مولدسازی خواهند بود.
واقف بهروزی افزود: استان های که در این زمینه موفق عمل نکنند در اتمام پروژه های نیمه تمام دچار مشکل خواهند شد.
وی از دستگاه های اجرایی استان خواست تا پروژه های نیمه تمام اولویت دار خود را شناسایی و معرفی کنند تا با همکاری برنامه و بودجه و همچنین تأمین اعتبار از محل مولدسازی نسبت به اتمام آنها اقدام شود.
۴۲۴ مدرسه در آذربایجان شرقی مخروبه است
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی نیز در این کارگروه با بیان اینکه ۴۲۴ مدرسه در نقاط شهری و روستایی این استان مخروبه و غیرقابل استفاده هستند گفت: با واگذاری این مدارس از طریق مولدسازی می توان مدارس کانکسی، سنگی، ناایمن و نیمه تمام را تعیین تکلیف کرد.
حیدر فتح زاده افزود: ۷۰ مدرسه کانکسی و چندین مدرسه سنگی در استان وجود دارد ضمن اینکه برای تکمیل مدارس نیمه تمام حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و بهترین محل برای تامین این اعتبار، مولدسازی و ایجاد ارزش افزوده برای اماکن غیرقابل استفاده آموزشی است.
در این جلسه مصوبات جلسات قبلی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد دستگاه ها اموال و املاک مازاد خود را با همکاری اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، برای مولدسازی معرفی کنند.
نظر شما