به گزارش ایرنا، محمدرضا بسملی روز دوشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: این عقاب طلایی که از ناحیه بال صدمه دیده بود، توسط چند نفر از شهروندان وظیفهشناس و دوستدار محیط زیست برای مداوا به اداره حفاظت محیط زیست سبزوار تحویل داده شد.
وی افزود: این گونه پرنده ارزشمند با همکاری مرکز همیاری، تحقیقاتی و بازپروری حیات وحش حکیم مورد معاینه بالینی و مداوا قرار گرفت که پس از تیمار و بهبود کامل، دوباره در دامان طبیعت و زیستگاه اولیه خود رهاسازی خواهد شد.
بسملی از عموم شهروندان خواست در امر حفاظت و حمایت از محیط زیست و گونه های مختلف جانوری این اداره را یاری کنند.
عقاب طلایی دارای بدنی قهوهای تیره، به همراه بالهای بزرگ به طول ۲ متر به رنگ طلایی یا قهوهای با پاهای محکم و پوشیده از پر و چنگالهایی که برای شکار استفاده میشود، که از نمای دور این پرنده شکاری به رنگ کاملا سیاه دیده میشود که دارای هیکلی بزرگ و قوی و چشمانی بسیار تیز است که گفته شده بین ۳۰ سال تا ۷۰ سال عمر می کند.
سبزوار یکی از مناطق با تنوع زیستی بالا در کشور است که گونه های ارزشمند و در خطر انقراضی همچون یوزپلنگ، پلنگ، کاراکال و دیگر گربه سانان وحشی و نیز گونه های حفاظت و حمایت شده مثل آهو، قوچ و میش وحشی، کل و بز و پرندگان و خزندگان گوناگونی را در خود دارد.
نظر شما