به گزارش ایرنا ، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی یزد در این مراسم با اشاره به اهمیت فعالیت رابطان سلامت گفت: این افراد در کاهش خطرات جانی جامعه نقش مهمی دارند.
حجت الاسلام والمسلمین امامی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت افزود: در آینده با بحران جمعیت و غالب شدن عوارض بیفرزندی و تک فرزندی مواجه خواهیم بود که افسردگی ، عدم امکان نگهداری سالمندان (سالمند سرراهی) و فرزندانی بدون داشتن فامیل روبرو خواهیم شد، بنابراین به این موضوع باید توجه داشت.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان یزد هم ضمن قدردانی از خدمات رابطان سلامت گفت : خانواده بزرگ بهداشت شهرستان شامل کارکنان و همه داوطلبان سلامت اعم از سفیران سلامت ، پیامگزاران بهداشت و غیره میباشند که همه با هم افتخار می کنیم که در ارائه خدمات سلامت به مردم گام برمیداریم .
دکتر " سید محمود واعظ پور" افزایش عزت نفس ، قدرت برنامهریزی ، افزایش مهارت ، روحیه شادتر ، عمر طولانیتر ، کسب تجربههای جدید ، توانمندتر شدن ، سلامتی جسمی بیشتر ، کاهش ابتلا به فراموشی و افزایش تاب آوری را از جمله فواید داوطلب شدن ذکر کرد.
استاد دانشگاه و متخصص روانپزشکی هم به تبیین جنبههای مختلف امور داوطلبانه پرداخت و گفت : حال خوب و رضایت خاطر در حین و پس از انجام کار داوطلبانه حس خوشایندی است که این افراد دارند و هورمون های خوشحال کننده و سرخوش کننده را داوطلبان به صورت درون زا دارند .
دکتر "قاسم دستجردی" به سلامت معنوی اشاره کرد و افزود : در علوم جدید ذکر شده که در کنار سلامت جسمی و سلامت روحی ، انسان به سلامت معنوی نیز نیاز دارد و کسانی که امور خیریه و داوطلبانه را انجام میدهند در سطح عالی از این سلامت هستند.
"علی صالحی" مدیر کل امور اجتماعی استاندار یزد هم ضمن تکریم و تعظیم به مقام شامخ داوطلبان سلامت گفت : کسانیکه برای ارتقای سلامت مردم تلاش می کنند هم در پیشگاه خداوند و هم در نزد مردم جایگاه بالایی دارند و بالاترین سطح داوطلبی ، جهاد در راه خدا و شهادت است.
در این مراسم از ۲۰ نفر از رابطان سلامت شهرستان یزد قدردانی شد.
حدود ۵۰۰ نفر رابط سلامت با مرکز بهداشت شهرستان یزد همکاری دارند و در فعالیتهایی همچون آموزش سلامت به مردم و انتقال وقایع حیاتی و معضلات بهداشتی به مرکز بهداشت مشارکت دارند.
نظر شما