به گزارش خبرنگار ایرنا محمدعلی ربیعی روز پنجشنبه در مجمع عمومی سالیانه هیات پزشکی ورزشی استان که با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد افزود: هیات پزشکی ورزشی استان در زمینه ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدگان ورزشی، نحوه رسیدگی به اسناد پزشکی و نرم افزار خدمات درمانی در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته هیات پزشکی ورزشی استانهای خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به صورت مشترک بعد از سمنان و ایلام مقام سوم را کسب کردند و از رضا قاسمی دبیر هیات و راضیه بافنده مسئول نرم افزار خدمات درمانی تجلیل به عمل آمد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ضمن قدردانی از خدمات هیات پزشکی ورزشی استان تصریح کرد: حمایتهای این هیات بر کسی پوشیده نیست اما یکی از مشکلات نبود آمبولانس است که در این زمینه نیاز به حمایت فدراسیون مربوطه داریم.
وی اضافه کرد: با توجه به هزینههای سرسام آور حوزه ورزش، تامین آمبولانس بخشی از هزینههای ورزش استان را کاهش خواهد داد اما اداره کل ورزش استان به دلیل کمبود اعتبار قادر به تأمین آن نیست.
ربیعی با اشاره به ارائه خدمات پزشکی به ورزشکاران و قهرمانان در استان عنوان کرد: در کنار مرکز پزشکی ورزشی، ۲ دستگاه فیزیوتراپی در پایگاه قهرمانی استان نیز نصب و به زودی در اختیار ورزشکاران قرار میگیرد.
رئیس هیات پزشکی ورزشی خراسان جنوبی هم با اشاره به اینکه پنج درصد جمعیت استان تحت پوشش هیات پزشکی ورزشی هستند گفت: اکنون ۳۱ هزار و ۴۹۸ ورزشکار سازمان یافته در استان در حال فعالیت در رشتههای متعدد هستند.
جواد خامسان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هزینه درمان ۱۲۲ ورزشکار آسیب دیده استان توسط هیات پزشکی پرداخت شده و هشت ورزشکار نیز برای ادامه درمان به فدراسیون پزشکی ورزشی معرفی شدهاند.
وی با اشاره به نظارت بر سلامت اماکن ورزشی استان تصریح کرد: اکنون ۲۷۸ باشگاه ورزشی در استان وجود دارد که بیرجند، قاین، فردوس، زیرکوه و طبس بیشترین تعداد را به خود اختصاص دادهاند.
رئیس هیات پزشکی ورزشی خراسان جنوبی ادامه داد: نظارت بر باشگاهها به طور مستمر در طول سال در حال انجام است و امسال تاکنون شکایت مردمی واصل نشده است.
وی عنوان کرد: مرکز فیزیوتراپی استان با ۱۴ کابین از ساعت هشت تا ۲۰ به صورت یکسره به تمامی ورزشکاران سازمان یافته و عموم همشهریان با تعرفه دولتی در حال ارائه خدمات است.
خامسان افزود: این مرکز در سال ۹۱ با مجوز رسمی دانشگاه علوم پزشکی در فضای۲۰۰ متری مستقل فعالیت خود را شروع کرده و با مدرنترین تجهیزات فیزیوتراپی (لیزر پرتوان، کم توان، مگنت، دیاترمی، مکانوتراپی) با ۲۸ دستگاه فعال است.
وی با بیان اینکه روزانه ۶۰ نفر از خدمات این کلینیک بهرهمند میشوند عنوان کرد: خرید ملک به متراژ ۲۵۰ مترمربع به ارزش ۴۷ میلیارد ریال برای احداث دومین کلینیک پزشکی ورزشی استان نیز انجام شده است.
نظر شما