به گزارش پنجشنبه ایرنا از استانداری گلستان، علی اصغر طهماسبی در دیدار با معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور اظهار کرد: شرکتهای تعاونی صندوق ذخیره بخش کشاورزی هستند و امیدواریم بتوانیم به نحو شایسته از این ظرفیت استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه دولت با مردم صادق است و عزم جدی برای رفع مشکلات دارد، گفت: کشاورزان قشر مظلومی هستند که با پشتیبانی آنان میتوانیم اقدامات ارزشمندی را انجام دهیم.
استاندار گلستان افزود: بسیاری از اقدامات ما به شیوه سنتی است و باید در فعالیتها بروز باشیم و امیدواریم پرداختها به کشاورزان گندمکار و سویاکار تسریع شود چرا که این قشر با مشکلات زیادی روبرو هستند.
طهماسبی ابراز امیدواری کرد: از ظرفیتهای تعاون روستایی در گلستان به نحو احسن استفاده و اجازه داده شود مردم در تعاونیها نقش ایفا کنند.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی هم در این دیدار گفت: گلستان در حوزه کشاورزی سرآمد و کشاورزی در این استان ریشهدار است.
محمدرضا طلایی با اشاره به اینکه کشاورزی گلستان چهار فصل است و حجم بالایی از محصولات در این استان تولید میشود، افزود: نباید خام فروشی در این استان صورت پذیرد و این نیاز به بخش خصوصی را نشان میدهد.
وی بیان کرد: اقدامات ارزشمندی در حوزه تعاون روستایی انجام گرفته و به دنبال توانمندسازی تشکلهای روستایی و کشاورزی هستیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: سازمان تعاون روستایی در ۲ ماموریت قبل و بعد از تولید در خدمت استان گلستان است و به دنبال رفع مشکل نقدینگی کشاورزان برای تولید و همچنین ایجاد صنایع پس از تولید هستیم.
طلایی افزود: آمادگی داریم در تک تک شهرستانهایی که ظرفیت وجود دارد و شاهد عدم حضور بخش خصوصی هستیم ورود کرده و ظرفیت ذخیره و نگهداری را فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، در استان گلستان سالانه به دور از خشکسالی حدود پنج میلیون تُن انواع محصول تولید شد که شامل تولیدات زراعی،دامی، باغی،جنگل و مرتع و صید و ماهیان پرورشی است.
بهره برداران کشاورزی گلستان در تولید ۱۵ محصول راهبردی شامل تولید دانه های روغنی کلزا، سویا و آفتابگردان، هلو، توتون و گوشت مرغ رتبه اول، گندم، چغندرقند و خرمالو مقام دوم، شلتوک (برنج) پیله تر ابریشم، میگو و پنبه رتبه سوم، ماهیان پرورشی و خاویاری رتبه چهارم و جو و زیتون رتبه پنجم کشوری را در اختیار دارند.
نظر شما