تقاضامحور بودن ۱۸ درصد پایان‌نامه‌های دانشجویی در دانشگاه صنعتی اصفهان

اصفهان - ایرنا - رییس اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: حدود ۱۸ درصد از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکترا در این دانشگاه نیازمحور و تقاضامحور است و در این زمینه از جایگاه برتری در کشور برخوردار هستیم.

ذاکر حسین فیروزه روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میانگین این شاخص در سطح کشور کمتر از پنج درصد است و دانشگاه صنعتی اصفهان در تعریف و اجرای پایان‌نامه های دانشجویی تقاضامحور، عملکرد برتر و بالاتری دارد.

وی اظهار کرد: پایان‌نامه ها و رساله های تقاضامحور بر اساس سفارش صنایع و سازمان های مختلف و با حمایت آنها انجام می شود که نقش بسزایی در کاربردی کردن پژوهش‌های دانشجویی در صنعت و جامعه و حل مسائل و مشکلات کشور دارد.

فیروزه خاطرنشان کرد: ۲۷۲ «پارسا» (پایان‌نامه و رساله) تقاضامحور سال گذشته در دانشگاه صنعتی اصفهان تعریف شد که حدود ۱۸ درصد از کل پارساهای دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: نتایج، محصولات و دانش فنی حاصل از پایان‌نامه ها و رساله های تقاضامحور بر اساس قرارداد بین دانشگاه و صنعت یا سازمان سفارش دهنده در اختیار شرکت ها و حامیان مالی قرار می‌گیرد.

رییس اداره ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: بیشترین پارساهای تقاضامحور در این دانشگاه به ترتیب مربوط به دانشکده های مهندسی کشاورزی، مواد، برق و کامپیوتر، مکانیک و منابع طبیعی بوده است.

فیروزه افزود: این پایان‌نامه ها و رساله ها با توجه به فعالیت و مجموعه اقدامات دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه و ارتباط اعضای هیات علمی با صنایع و سازمان های مختلف تعریف شده است.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان بر اساس ارزیابی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با توجه به گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ جزو سه دانشگاه برتر کشور ( همراه با صنعتی شریف و علم و صنعت ایران) در ارتباط با صنعت و جامعه شناخته شد.

وی تصریح کرد: حجم قراردادهای جاری ارتباط با صنعت و جامعه این دانشگاه در سال گذشته ۱۱ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال بود که ۱۶.۵ درصد از حجم قراردادهای کل دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور را شامل می‌شد.

فیروزه با بیان اینکه حجم قراردادهای جاری ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه صنعتی اصفهان در سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ حدود سه برابر شد، گفت: ارتقای فعالیت بخش ارتباط با صنعت و جامعه این دانشگاه حاصل اعتماد ایجاد شده درباره توانایی دانشگاهیان در حل مسائل و مشکلات و رفع نیازهای موجود است.

وی با بیان اینکه تعداد قابل توجهی از صنایع و سازمان های طرف قرارداد دانشگاه صنعتی اصفهان از خارج از استان مانند تهران، البرز، کرمان و خوزستان هستند، افزود: تعداد کارفرمایان قراردادهای ارتباط با صنعت و جامعه در سال گذشته ۲۳۴ کارفرما بود که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ معادل ۱۱ درصد افزایش یافت.

دانشگاه صنعتی اصفهان با حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ دانشجو، ۵۰۰ عضو هیات علمی، ۱۴ دانشکده و ۹ پژوهشکده یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha