دکتر علی اکبر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متصدیان این انبار نگهداری مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی اضافه کرد: رعایت ضوابط بهداشتی در تمامی مراحل تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی الزامی است چرا که وجود مواد غذایی تاریخ گذشته میتواند خطرات جدی برای سلامتی مصرفکنندگان ایجاد کند و باید بلافاصله از چرخه فروش خارج شود.
رییس مرکز بهداشت نیشابور گفت: توجه به اطلاعات مندرج بر روی برچسبهای مواد غذایی بسیار حائز اهمیت است و به تصمیمگیریهای آگاهانهتر خریداران آن در انتخاب مواد غذایی بستهبندی شده استاندارد کمک نموده و در نهایت میتواند به بهبود کیفیت رژیم غذایی و ارتقای سلامتی در جامعه بینجامد.
محمدی افزود: همشهریان هنگام خرید موادغذایی به مشخصات بهداشتی محصول دقت کنند و درصورت مشاهده تخلفات احتمالی مراتب را با سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند تا کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای در کوتاهترین زمان مورد را پیگیری کنند.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار جمعیت چهار شهرستان "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه" خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.
نظر شما