کاظم فلاحی دوست روز سه شنبه در حاشیه نشست با معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار ایرنا با اشاره به حادثه خیز بودن این محورهای ارتباطی تاکید کرد: با پیگیرهای صورت گرفته مجوز ایجاد زیرساخت های یاد شده اخذ شده است.
وی بیان کرد: با آغاز عملیات اجرایی این طرح ها و احداث زیرساخت های یاد شده حادثه دیدگان ۲ محور حادثه خیز استان در کمترین زمان ممکن به مراکز درمانی منتقل می شوند.
فلاحی دوست گفت:تغییر ساختار واحد امداد و نجات سگ های تجسس به پایگاه های عملیاتی، وصول تجهیزات فنی مهندسی و ارتباطات رادیویی مخابراتی کهگیلویه وبویراحمد، فراهم شدن زمینه تکمیل پایگاه های در حال ساخت در مناطق بهمئی و لنده، ساخت پایگاه چند منظوره سپیدار در شهرستان بویراحمد و جخونه در شهرستان چرام از دیگر محورهای مورد پیگیری با مسوولان سازمان هلال احمر در این دیدار بود که موافقت اولیه این مطالبات اخذ شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه تایید زمین های پایگاه های امداد و نجات مناطق سردسیری بویراحمد شامل دمچنار، سرگچینه و مارگون و طرح توسعه بنای امدادی منطقه توتنده در محور یاسوج به اصفهان از زیرساخت های مهم مورد نیاز امداد و نجات در استان است ابرازامیدواری کرد: با انجام این مقدمات به زودی زمینه آغاز عملیات اجرایی این طرح ها فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد:تخصیص تجهیزات فنی برای واحد واکنش سریع و تخصیص وسایلی مانند لباس امدادگران پایگاه های سردسیر و محورهای برف گیر استان از دیگر دستاوردهای این سفر بود.
فلاحی دوست با یادآوری ورود ۹ دستگاه خودروی امدادی کمک دار در پاییز امسال به استان و مستقر شدن در انبارهای هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:مقدمات شماره گذاری و نصب پلاک و در مدار عملیات قرار گرفتن این تجهیزات از دیگر محورهای مورد پیگیری نشست امروز در تهران بود که شرایط تحقق آن به زودی فراهم می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگلیلویه وبویراحمد ابراز کرد: ۱۶ پایگاه امداد و نجات جاده ای ثابت و سیار استان پوشش حوادث در جاده های را به عهده دارند.
نظر شما