به گزارش ایرنا، " سید محمدرضا مدرسی " روز چهارشنبه در سی و یکمین جلسه کارگروه آرد، نان و گندم شهرستان گفت: تمهیدات لازم برای تجهیز این واحدها به امکانات مورد نیاز مانند موتور برق و سایر تجهیزات استاندارد در دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید بر اهمیت تامین انرژی پایدار برای واحدهای نانوایی، این موضوع را یکی از مسائل مهم در زمینه امنیت غذایی دانست.
این مسئول از بازنگری در شیوه توزیع آرد نوع ۶ بین واحدهای نانوایی های خشکه پزی ها، فانتزی و آزادپز خبر داد و گفت: علاوه بر این، تصمیم گرفته شد تا سهمیه آرد نوع یک و ۲ واحدهای نانوایی دارای رضایت اجتماعی زیاد و رتبه بالا از نظر عملکرد و رعایت اصول و مقررات در سامانه نانینو هستند افزایش یابد.
مدرسی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این تصمیمات و همکاری دستگاههای اجرایی شاهد افزایش رضایتمندی شهروندان در زمینه تامین نان باکیفیت و پایدار باشیم.
نانوایی پدافندی به واحدهایی گفته می شود که در بحران ها و حوادث مختلف بدون اینکه دچار مشکل شوند به کار خود بدون وقفه ادامه داده و خیلی عادی خدمات به مردم عرضه میدارند.
در استان یزد بیش از ۲۰۰ واحد نانوایی وجود دارد.
نظر شما