محمدباقر حاج کاظمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه مراکز بخش خصوصی دامپزشکی برای ارتقای کمیت و کیفیت شاخصه های خدمت رسانی به شهروندان راه اندازی شده است، افزود: استان زنجان دارای ۱۸ مرکز درمانی، ۲۷ داروخانه دامپزشکی، ۱۵ مرکز واکسیناسیون و چهار آزمایشگاه دامپزشکی است.
وی، هدف از راه اندازی و تاسیس این مراکز را تکریم ارباب رجوع، تشخیص سریع بیماری، درمان به موقع و خدمت رسانی هدفمند به شهروندان در راستای کنترل بیماری های دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام ذکر کرد.
این مسوئول ادامه داد: در گذشته به دلیل نبود سرمایه گذاری در بخش خصوصی و نبود مراکز درمانی تخصصی، دامداران مجبور به مراجعه به مراکز دولتی بودند که به دلیل محدودیت امکانات و منابع، امکان خدمات رسانی مناسب و مورد رضایت ارباب رجوع فراهم نبود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: امروزه با فعال شدن این مراکز تخصصی ضمن افزایش رضایت دامداران، کاهش چشمگیر بیماری های شایع دامی و بیماری های مشترک بین انسان و دام را شاهد هستیم.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: طی ۹ ماهه سال جاری مراکز درمانی دامپزشکی استان در بخش خصوصی و دولتی ۶ هزار و ۸۹۵ عملیات کالبدگشایی دام و طیور را برای شناسایی بیماری های شایع و نوپدید انجام داده است.
حاج کاظمی، همچنین به انجام ۳۸۸ هزار و ۲۸۳ مورد معالجات دام سبک و سنگین و حیوانات خانگی، هفت میلیون و ۵۴۰ هزار و ۹۶۱ قطعه معالجات انواع طیور، سه هزار و ۸۳۶ مورد تشخیص آبستنی دام، سه هزار و ۱۷۶ مورد برداشت و نمونه گیری آزمایشگاهی، ۲ هزار و ۳۴۶ مورد عملیات جراحی دام سبک و سنگین و ۲ هزار و ۴۷۵ مورد عملیات مامایی توسط این مراکز اشاره کرد.
این مسوول ادامه داد: عمده فعالیت دارویی و درمانی در استان با سرمایه گذاری بخش خصوصی و به صورت شبانه روزی انجام می شود که اداره کل دامپزشکی استان و بهره برداران قدردان این زحمات هستند.
حاج کاظمی افزود: حفظ سرمایه گذاری عظیمی که در بخش دام و طیور و آبزیان انجام شده است و مولد سازی آن نیاز به حمایت های جدی دامپزشکی در بخش های پیشگیری، واکسیناسیون، تشخیصی و درمانی دارد.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات تشخیصی دامپزشکی از جمله فعالیت های حساس و علمی ارزشمندی است که به دستورالعمل های درمانی جهت داده و به انجام اقدام درست درمانی کمک شایانی میکند.
نظر شما