رسول رحیمی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این بخش پیوند کلیه و کبد در استان فعال شده بود و به تازگی نیز بخش پیوند پانکراس نیز در بیمارستان کاشانی شهرکرد فعال شده و عمل انجام شده در این رابطه موفقیتآمیز بوده است.
وی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری از معدود استانهایی است که موفق به انجام عمل پیوند پانکراس شده است و این موضوع نشاندهنده قابلیتهای بخش بهداشت و درمان استان و برخورداری از متخصصان توانمند در این حوزه را نشان میدهد.
دبیر شورای سیاستگذاری پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه عمل پانکراس از حساسیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: پیوند پانکراس (لوزالمعده) یک جراحی پیچیدهای است که برای بیماران مختلف شامل بیماران مبتلا به دیابت نوع یک یا بیمارانی که بر اثر دیابت دچار نارسایی کلیه شدهاند به طور همزمان با پیوند کلیه انجام میشود.
رحیمی در ادامه عمل نیکوکارانه اهدای عضو در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: مردم نوعدوست استان نسبت به موضوع اهدای عضو اهتمام ویژهای دارند و در سالجاری نیز با توجه به وضعیت موجود روند اهدای عضو مناسب بوده است.
به گزارش ایرنا، پانکراس یا لوزوالمعده غدهای ۱۰۰ گرمی، پهن و دراز است که در قسمت فوقانی شکم و پشت معده قرار دارد. پانکراس با توجه به اینکه یکی از غدد مهم در بدن به شمار میرود که آنزیم ترشح میکند نقش کلیدی در هضم غذا و تنظیم قند خون دارد.
تیم پیوند عضو در استان چهارمحال و بختیاری از سال ۱۳۸۲ فعال شده است و در ابتدا عمل پیوند کلیه، سپس در اواخر سال ۱۴۰۱ بخش پیوند کبد در این استان فعال شد و به تازگی نیز با فعال شدن بخش پیوند پانکراس، یکی دیگر از موفقیتهای حوزه سلامت این استان به منصه ظهور رسیده است.
نظر شما