استاندار: کهگیلویه و بویراحمد جزو استان های فاقد مجتمع‌های ICT است

یاسوج- ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: این استان جزو معدود استان‌هایی است که مجتمع‌های ICT ندارد و وزیر ارتباطات احداث این مجتمع‌ها را در دستور کار قرار داد.

به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اداری استان در یاسوج، اظهار کرد: با وجود همه قابلیت‌هایی که استان دارد و همه خدمات نظام جمهوری اسلامی در ۴۶ سال گذشته، هنوز نتوانسته‌ایم شاخص‌های اقتصادی استان را آنگونه که باید و شاید تقویت کنیم.

وی با اشاره به سه شاخص توسعه ای، افزود: سهم استان در تولید ناخالص داخلی ۶ دهم تا ۶۵ صدم درصد است، در حوزه سپرده‌های سیستم بانکی ۲۵ صدم درصد سپرده‌های بانکی را داریم، در حالی که یکی از منابع لازم برای سرمایه‌گذاری همین سپرده‌ها است، در بحث شرکت‌های دانش بنیان فقط ۲ دهم درصد شرکت‌های دانش بنیان را داریم که یک پنجم سهم جمعیتی ما است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در یک وفاق و همدلی و همراهی باید کار کنیم و در سطح ملی دولت حمایت داشته باشد، با حمایت شما در وزارت ارتباطات تحولی را در شاخص‌های اقتصادی و بهبود وضعیت معیشتی مردم ایجاد کنیم.

رحمانی با اشاره به ارتباطات روستایی گفت: ۴۹ سایتی که در دست اجرا است و ۵۳ روستا را پوشش می‌دهد، ۲۰ سایت برای ارتقای تکنولوژی است که ۲۰ روستا را پوشش می‌دهد، احداث خواهند شد.

وی بیان کرد: ۲۵۳ کیلومتر فیبر نوری تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ به نتیجه می‌رسد و یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر باقی مانده نیز توسط ایرانسل و همراه اول تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد و بتواند تحول جدی در حوزه ارتباطات روستایی ایجاد کند.

رحمانی ادامه داد: درخصوص فیبر نوری شهری، در حال حاضر عملیات اجرایی هفت شهر استان آغاز شد، با تلاش‌های دوستان امروز افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه در دهدشت و چرام انجام گرفت، پیشرفت کار در یاسوج، گچساران، لیکک، لنده، پیشرفت مناسبی ندارند، این دستور داده شود که کار به سرانجام برسد و برای ۱۵ شهر دیگر نیز دستور عملیات اجرایی توسط وزیر داده شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: به دلیل کوهستانی بودن منطقه اکثر جاده‌های استان با مشکل ارتباطی مواجه هستند، که در این خصوص ۱۶ سایت طراحی شده که به دستور وزیر این سایت‌ها در یک برنامه زمانبندی به نتیجه برسند.

وی افزود: یکی از نیازهای اساسی استان احداث مرکز مبادلات پستی است، در دهدشت، یاسوج و گچساران این مرکز را داریم، اما توسعه شهرها تکافوی نیاز مردم را نمی‌دهد که انتظار داریم این مراکز توسعه داده شوند.

رحمانی تاکید کرد: در شهرستان دنا در زمینی به مساحت ۶۰۴ متر مربع دستور احداث ساختمان اداره پست داده شد.

وی عنوان کرد: تأمین اعتبار ساختمان فنی شرکت ارتباطات زیرساخت، و تأمین اعتبار ساختمان ماهواره در ارتباط با شرکت مخابرات از جمله نیازمندی‌های استان است.

رحمانی افزود: از دیگر انتظارات و نیازهای استان درحوزه فرایند استقرار، تفکیک و جداسازی مرکز یاسوج دوگنبدان از شرکت مخابرات یکی از نیازهای اصلی است که انتظار داریم.

وی گفت: احداث ۶ پست بانک در روستاها، ۳۵ دستگاه و تجهیزات مورد نیاز، تأمین پروتکشن فیبر نوری برای ۱۶ شهر فاقد پروتکشن، که وزیر در سفر خود به دهدشت تأکید ویژه بر این موضوع داشتند و در دستور کار شرکت مخابرات قرار دارد.

رحمانی تصریح کرد: وقتی برق قطع می‌شود خدمات اینترنتی نیز دچار قطعی می‌شود، از این رو حداقل یکصد باتری پشتیبان توسط هر دو اپراتور تأمین و کار به سرانجام برسد.

وی بیان کرد: تأکید من این هست که معاون محترم عمرانی و مسئولان شرکت برق بایستی تمام نیازهای برق سایت‌ها را تأمین کنند و دغدغه‌ای در این رابطه وجود نداشته باشد. متولیان در ادارات مختلف محیط زیست و منابع طبیعی به هیچ عنوان تأخیر در مجوز برنامه‌های توسعه ارتباطات پذیرفتنی نیست و هیچ گونه تأخیری نباید وجود داشته باشد.

وی گفت: راه‌اندازی کارخانه نوآوری فناوری‌های دیجیتال یکی از نیازهای مهم شرکت‌های دانش بنیان استان است که وزیر حمایت لازم را انجام خواهد داد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: تکمیل زیرساخت فیبر نوری در واحدهای صنعتی و شهرک‌های صنعتی درخواستی بود که‌امید داریم با نگاه مثبتی که دارید دستور ویژه‌ای را در این خصوص صادر کنید.

وی گفت: تأکید وزیر ارتباطات بر این بود که ظرفیت‌های خوبی در وزارتخانه وجود دارد که نشست مشترکی را در وزارتخانه خواهیم داشت و از این ظرفیت حداکثر استفاده را برای توسعه فعالیت‌های دانش بنیان خواهیم برد.

رحمانی عنوان کرد: به پیشنهاد وزیر ۱۰ شرکت مؤثر مورد حمایت ورزارتخانه قرار می‌گیرند و طبق اعلام وزیر هر دو ماه یک بار برای پیگیری مصوبات سفر پر ارزش وزیر، جلسه مشترکی را در وزارتخانه خواهیم داشت. باورم این هست که این سفر منشأ تحولات جدی در فرایند توسعه استان خواهد بود، از این به بعد ما و مدیران باید از ظرفیت‌ها استفاده کنیم و اگر این کار را کنیم قطعاً تحولات اتفاق خواهد افتاد.

رحمانی تصریح کرد: احداث دکل مخابراتی توسط اپراتورهای همراه اول و ایرانسل برای دو نقطه از مناطق عشایری پر جمعیت درنظر گرفته خواهد شد.

به گزارش ایرنا، روز پایانی سفر وزیر ارتباطات نیز به نشست صمیمی با همکاران ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه و بازدید از بیمارستان اعصاب و روان و جانبازان یاسوج و در نهایت شرکت در نمازجمعه یاسوج و دیدار صمیمی و بی‌واسطه با مردم این شهر اختصاص یافته است.

دیدار مردمی پس از نماز جمعه پایان بخش برنامه های سفر سه روزه این وزیر در دولت چهاردهم به استان کهگیلویه و بویراحمد است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha