ارتقای خدمات بهزیستی در گرو افزایش مشارکت‌ دولتی و غیردولتی است

اصفهان-ایرنا- مدیرکل بهزیستی استان اصفهان گفت: در شرایط پیچیده اجتماعی و اقتصادی امروز، ارتقای خدمات به جامعه هدف این سازمان در گرو افزایش مشارکت‌های دولتی و غیردولتی است.

به گزارش ایرنا، ناصر چاووشی روز شنبه در نشست شورای مشورتی مشارکت‌های بهزیستی اصفهان در استانداری افزود: مشارکت مراکز دولتی با بهزیستی اصفهان از ۷۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در سال گذشته به ۵۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در ۹ ماه امسال کاهش یافت.

وی افزود: میزان مشارکت مراکز غیردولتی نیز در این مدت از ۸۵ میلیارد به چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان تنزل پیدا کرد.

مدیرکل بهزیستی اصفهان افزود: کمرنگ شدن مشارکت‌های دولتی و غیردولتی در شرایطی اتفاق افتاده که تعداد جامعه هدف بهزیستی و هزینه‌های آنها افزایش یافته است.

چاووشی افزود: دولت در سال جاری هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان(معادل ۴۰ درصد) به مستمری و یارانه‌ افراد تحت پوشش افزوده است.

ارتقای خدمات بهزیستی در گرو افزایش مشارکت‌ دولتی و غیردولتی است

مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: برای افزایش مشارکت‌ها و جذب کمک‌های نقدی و غیرنقدی با هدف بهبود خدمات، اقدامات مختلف از جمله برگزاری تورهای اجتماعی، دعوت از فعالان اقتصادی و رسانه‌ها به مراکز بهزیستی انجام شده است.

وی تامین ویلچربرقی، سبد معیشتی، جهیزیه، آموزش، مشاوره حقوقی، غربالگری، تسهیلات اشتغال و مسکن را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد.

چاووشی افزود: در مجموع‌ امسال ۲۱ هزار مددجوی تحت حمایت بهزیستی خدمات تخصصی رایگان دریافت کرده‌اند که بیشتر شامل دندانپزشکی و مشاوره بوده است.

به گفته وی، این خدمات که با همکاری متخصصان و نهادهای دولتی ارائه شده، رضایت ۸۲ درصدی مددجویان را به همراه داشته است.

چاووشی اضافه کرد: در استان اصفهان، یک هزار میلیارد تومان برای حمایت از مددجویان و مراکز بهزیستی پرداخت شده است، اما این میزان پاسخگوی نیازهای واقعی نیست.

مدیرکل بهزیستی اصفهان گفت: دختران آسیب‌دیده و زنان در معرض خشونت خانگی بدلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی، آسیب‌پذیری بیشتری دارند و نیازهای آنها بسیار فراتر از دیگر اقشار جامعه است.

وی با بیان‌اینکه یک هزار و ۳۳۳ موسسه غیردولتی در اصفهان به ارائه خدمات بهزیستی می‌پردازند، افزود: حدود پنج هزار نفر از جامعه هدف تحت پوشش این مراکز قرار دارند.

چاووشی گفت: یکی از چالش ها در این زمینه هدایت منابع به سمت توسعه فیزیکی و تخصیص نیافتن مناسب آنها به مددجویان است، بعنوان مثال، در طرح‌های حمایتی مانند جهیزیه، مشکلاتی در تأمین منابع و پذیرش وجود دارد، همچنین، زنان سرپرست خانوار با چالش‌های اجتماعی و اقتصادی متعددی مواجهند که نیاز به حمایت بیشتری دارند.

به گزارش ایرنا، در زمان حاضر بالغ بر ۱۳۲ هزار معلول، ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار و یکهزار و ۲۰۰ کودک بدسرپرست یا بدون سرپرست موثر در ۴۰ خانه کودک و نوجوان زیر پوشش خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی استان هستند.

اصفهان از نظر آمار و تنوع معلولان در رتبه پنجم کشور قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha