به گزارش ایرنا، به نقل از روابط سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان خلیل قاسمی روز یکشنبه افزود: کرومیت، سنگ تزئینی، سنگ گچ،آهن سنگ لاشه و سنگ آهک از مهمترین موادمعدنی استخراج شده از ۳۲۸ معدن استان هرمزگان است.
وی بیان کرد: اولویتهایی در سالجاری برای حوزه معدن درنظر گرفته شده و به صورت عملیاتی و کاربردی، پیگیری میشود که مهمترین این اولویتها فعالسازی معادن راکد در سطح استان، تلاش برای رشد تولید معادن و همچنین دریافت حقوق دولتی معوق سالهای گذشته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان همچنین در خصوص نحوه هزینه کرد حقوق دولتی معادن نیز اظهار کرد: حقوق دولتی دریافت شده به حساب خزانه واریز و طبق قانون باید ۱۵ درصد به استانها بازگردانده شود تا در راستای تبصره ۶ ماده ۱۴ برای ایجاد زیرساخت، رفاه و توسعه شهرستانها با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده است، هزینه شود.
استان هرمزگان دارای ۲۰ نوع ماده معدنی و ۳۱۲ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.
سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی و مخلوط کوهی از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.
نظر شما