به گزارش خبرنگار ایرنا محمدعلی ربیعی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: ارزش این مجموعه معادل اعتبار تملکی چهار سال استان است که از یک سال قبل در حال پیگیری بوده و دهه فجر امسال در اختیار اداره کل ورزش و جوانان قرار میگیرد.
وی ادامه داد: تا این لحظه این مجموعه در قالب وقف ۹۹ ساله اعلام شده است اما بر اساس صحبتی که با مسئولان مربوطه داشتیم به احتمال زیاد هبه شود.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهار کرد: با واگذاری این مجموعه هیاتهای ورزشی فاقد دفتر، صاحب مکان خواهند شد که اکنون در حال احصا این هیاتها هستیم.
وی اضافه کرد: در این مجموعه اقدامات مورد نیاز در حوزه ورزش از جمله دورههای آموزشی به صورت رایگان در اختیار گروههای نیازمند قرار خواهد گرفت.
ربیعی عنوان کرد: یک ون پلاک سفید نیز برای حمل و نقل ورزشکاران به مسابقات و اردوهای تیمهای ملی نیز در حال خریداری است که بخشی از مشکلات ورزشکاران از این طریق حل و فصل خواهد شد.
وی یادآور شد: اکنون ۱۰۰ پروژه نیمهتمام بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان وجود دارد که عمده آن چمن مصنوعی است و برای تکمیل نیاز به سه هزار میلیارد ریال اعتبار داریم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به اقدامات یک سال اخیر تصریح کرد: در این مدت عضویت ورزشکاران استان در تیمهای ملی ۴۶ درصد، کسب مدال آسیایی ۳۰۰ درصد، مدال جهانی چهار و مدال بین المللی ۱۵۷ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: همچنین در بازه زمانی یک سال گذشته سهمیه پاراآسیایی استان ۱۰۰ درصد، سهمیه مسابقات پاراالمیپک ۱۰۰، اعزام ورزشکاران به مسابقات کشوری ۴۵، اعزامهای آسیایی ۳۰۰ و اعزامهای بین المللی ۴۰۰ درصد افزایش یافته است.
ربیعی افزود: همچنین در این مدت میزبانی مسابقات بین المللی کشوری ۳۰۰ درصد، ورزشکاران سازمان یافته ۲ درصد، برگزاری جشنوارهها و همایشها ۳۷ درصد، مجامع سالیانه ۱۲۰، انتخاب رئیس هیات ۱۵۷ درصد، برگزاری دورههای آموزشی ۱۲، دعوت از مربیان تیم ملی ۵۰ ، طرح استعدادیابی ۷۰ و برنامههای فرهنگی ۱۳۷ درصد رشد داشته است.
وی از رشد ۳۳ درصدی تجهیز خانههای ورزش روستایی در استان خبر داد و گفت: در بازه زمانی یک سال اخیر اعتبارات حوزه ورزش ۱۴۲ درصد رشد داشت و از ۱۲۰ میلیارد ریال به ۳۱ میلیارد ریال رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این استان در طرح آمایش سرزمینی جزو پنج استان برتر کشور است بیان کرد: طرحهایی مانند استعدادیابی، سنجش قهرمانی و وب سایت جامع ورزشی در قالب اپلیکیشن از دیگر اقدامات است.
وی افزود: تمام خدمات حوزه ورزش از جمله ثبت نام باشگاهها، پخش آنلاین مسابقات، ثبت نام وام ازدواج، سانس سالنها، معرفی اماکن عقد و مراکز مشاوره، کلاسهای اوقات فراغت، قرعهکشی مسابقات، دورههای آموزشی، معرفی تشکلها و سایر در این اپلیکیشن دیده شده که بخشی از آن دهه فجر رونمایی میشود.
ربیعی یادآور شد: در یک سال گذشته ۳۲ زمین چمن معادل یک پنجم چمنهای مصنوعی و پنج سالن ورزشی در استان افتتاح شد که نشان از رشد ۲۸۶ درصدی مساحت فضاهای ورزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل و رشد ۹.۹ درصدی نسبت به مجموع سالهای بعد از پیروزی انقلاب تاکنون در استان است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از تعویض زمین چمن مجموعه سرحدی بعد از ۱۸ سال خبر داد و گفت: برای نوسازی و بهسازی این چمن بیش از ۷۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی افزود: تجهیز و بهسازی پایگاه ورزش قهرمانی از دیگر پروژههای مهم استان است که در دهه فجر به بهرهبرداری میرسد همچنین ۶۰ میلیارد ریال برای تجهیز خوابگاههای ورزشی استان هزینه شد.
ربیعی به برگشت درآمد اداره کل ورزش و جوانان اشاره کرد و افزود: برگشت درآمد اداره کل از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در سال گذشته اکنون به ۳۴ میلیارد ریال افزایش یافته است.
مسدود بودن حساب هیاتهای ورزشی از دیگر مواردی بود که مدیرکل ورزش و جوانان استان به آن اشاره کرد و گفت: مسدودی حساب هیات های ورزشی مختص استان ما نبود بلکه ۱۰۰ هزار حساب در کشور مسدود شد که هفت هزار مورد مربوط به هیاتهای ورزشی بود.
ربیعی با بیان اینکه حساب ۲۰۰ هیات ورزشی استان ( ۱۹ هیات استانی و مابقی هیات شهرستانی) مسدود اعلام شد ادامه داد: سالها قبل بانک مرکزی اعلام کرده بود که هیاتهای ورزشی باید شناسه ملی مستقل ایجاد کنند اما هیاتها نسبت به این موضوع بیتوجه بودند که منجر به مسدود شدن حسابها شد.
وی اضافه کرد: موضوع ظرف چهار ماه اخیر در استان پیگیری شد تا نسبت به بازگشت موجودی هیاتها اقدام شود، اخیرا بانک مرکزی طبق بخشنامهای کار را به بانکهای استانی محول کرده است.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: مجموع حسابهای مسدودی هیاتهای ورزشی استان ۱۳۰ میلیارد ریال ست که طی پیگیری انجام شده در استان، تا قبل از سال همه موجودی هیاتها به شناسه جدیدشان واریز میشود.
نظر شما