کامبیز نرماشیری شامگاه دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: با تلفیق منابع علمی و تخصص اداره کل بهزیستی در خدمات اجتماعی میتوانیم تحول واقعی در زندگی مردم ایجاد کنیم، این توافق زمینه لازم را برای توسعه برنامههای هدفمند برای دانشجویان، جوانان جویای کار و محققان مهیا میکند.
وی افزود: انتظار میرود این مشارکت مزایای ملموسی از جمله؛ افزایش ارائه خدمات اجتماعی، افزایش فرصتهای شغلی، دسترسی بهتر به آموزش و پرورش و طرحهای تحقیقاتی مشترک با چالشهای اجتماعی محلی را برای جامعه به همراه داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: از آنجایی که این همکاری برای پنج سال منعقد شده این ظرفیت را دارد که بهطور قابل توجهی بر چشمانداز اجتماعی - اقتصادی استان تأثیر بگذارد و جامعهای فراگیرتر و توانمندتر را تقویت کند که تعهد بلندمدت هر ۲ نهاد را برای همکاری با یکدیگر برای بهبود جامعه نشان میدهد؛ این بازه زمانی طولانی امکان اجرای برنامههای پایدار و دستیابی به تأثیر پایدار را فراهم میکند.
وی تصریح کرد: این تفاهمنامه با هدف ارتقای خدمات اجتماعی، ایجاد فرصتهای شغلی و تقویت ابتکارات آموزشی و تحقیقاتی در منطقه انجام و گروههای مرتبط از جمله؛ دانشجویان، جوانان جویای کار، پژوهشگران، زنان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت را هدف قرار میدهد.
نرماشیری مطرح کرد: تدوین برنامههایی برای تقویت و حمایت از گروههای آسیبپذیر در جامعه در راستای توانمندسازی جامعه، افزایش ارائه و دسترسی به خدمات اجتماعی به نیازمندان که بهعنوان خدمات اجتماعی مطرح است، اجرای طرحهایی برای تقویت فرصتهای شغلی بهویژه برای فارغالتحصیلان جوان، جویندگان کار و همچنین تقویت همکاری دانشگاهی و ترویج فعالیتهای پژوهشی که به مسائل اجتماعی میپردازد از زمینههای اصلی همکاری در این تفاهمنامه است.
وی گفت: پیشبینی میشود همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان که با ترکیب منابع دانشگاهی و تخصص رفاه اجتماعی همراه است، تأثیر مثبت قابل توجهی در منطقه داشته باشد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با امضای این تفاهمنامه همکاری پنج ساله با اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان، گامی مهم در راستای توسعه جامعه و توانمندسازی اجتماعی در این منطقه برداشت.
زمینههای کلیدی این تفاهمنامه بر توانمندسازی جامعه، خدمات اجتماعی، ایجاد شغل، آموزش و پژوهش تمرکز دارد و هدف از این تعامل و مشارکت، استفاده از نقاط قوت هر ۲ نهاد برای رسیدگی به مسائل اجتماعی و ایجاد فرصت برای گروههای آسیبپذیر است.
نظر شما