جشنواره طبخ آبزیان در مشگین‌شهر برگزار می‌شود

اردبیل - ایرنا - مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل از برگزاری جشنواره طبخ آبزیان با همکاری اداره کل شیلات در ۲۵ دی ماه در به میزبانی مشگین‌شهر خبر داد. 

به گزارش ایرنا از میراث‌ فرهنگی استان اردبیل، حسن محمدی ادیب روز دوشنبه در جلسه با مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: اداره کل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان برای برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در مجموعه گردشگری پل معلق مشگین‌شهر آماده است.

وی افزود: این جشنواره همزمان با ولادت امام علی (ع) و روز پدر برگزار خواهد شد و علاوه بر مسابقه طبخ آبزیان، برنامه‌های فرهنگی و هنری متعددی نیز در این جشنواره اجرا خواهد شد.

او ادامه داد: برگزاری جشنواره‌های مختلف با همکاری نهادها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط در راستای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان از جمله اهداف اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل است که با توجه به ظرفیت‌های موجود در حوزه صنعت شیلات و آبزی پروری، این جشنواره نیز برای اولین دوره برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: توسعه صنعت شیلات و آبزی پروری به اصلاح سبک زندگی مردم و ایجاد اشتغال کمک می‌کند و از این‌رو جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی را برگزار می‌کنیم.

محمد الله‌بخش افزود: این جشنواره، فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های شهرستان مشگین‌شهر در حوزه گردشگری و شیلات به عنوان قطب تولید ماهیان سردآبی است و فرهنگ‌ مصرف آبزیان را در جامعه ترویج می‌کند.

شهرستان مشگین‌شهر با بیش از ۱۵۵ هزار نفر جمعیت در ۹۰ کیلومتری شمال غربی اردبیل واقع شده و مجموعه تفریحی پل معلق از مناطق گردشگرپذیر آن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha