یوسف خدرویسی روز سه شنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این طرح ۲ موضوع مهم مورد نظر و تاکید است که ابتدا به شناسایی امکانات و اماکن ورزشی موجود در استان باید پرداخت و همچنین تمامی امکانات ورزشی که در اختیار ادارهها و نهادهای مختلف از جمله شهرداریها، آموزش و پرورش، مجموعههای کارگری، مجموعههای نیروهای مسلح و سایر ارگانها است، فهرستبرداری شده و پس از آن در سامانهای که به همین منظور آماده شده، ثبت میشود.
وی خاطرنشان کرد: تمامی فضاهای ورزشی سطح استان همدان نقطه یابی شده و هم اکنون می دانیم که چه نقاطی از مکان های ورزشی برخوردار و چه مناطقی نیازمند ساخت و ساز در حوزه ورزش هستند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی همدان با قدردانی از تلاش کارشناسان و کارکنان اداره کل ورزش این استان در سرعت بخشیدن در اجرای این طرح براساس چهارچوب اعلام شده از سوی وزارت ورزش و جوانان تاکید کرد.
وی بیان کرد: در راستای اجرای این طرح تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیتها و اماکن ورزشی سازمانها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهرهوری و صرفهجویی در بودجه و اعتبارات کشور ضروری است.
وی ادامه داد: اجرای طرح آمایش سرزمینی در استانها سبب شناسایی استعدادهای برتر ورزشی در تمام مناطق کشور میشود ضمن اینکه این طرح از هدر رفت و تضییع بودجه در ورزش جلوگیری کرده و موجب تحول اساسی در ورزش قهرمانی میشود.
خدرویسی یادآور شد: طرح آمایش سرزمینی به شناسایی استعدادهای ورزشی در نقاط مختلف کشور کمک میکند و استان همدان با شناسایی رشتههای مستعد و قهرمان پرور در نقاط مختلف، نسبت به پوشش حمایتی و تامین نیازها اقدام خواهد کرد.
وی افزود: این طرح یک برنامه ریزی ۱۰ ساله است که در ۲ بازه زمانی پنج ساله اجرایی خواهد شد که در مجموع میتواند با یک نگاه عادلانه و تخصصی به ورزش، این حوزه را متحول کند.
استان همدان دارای بیش از ۹۵ هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب ۵۰ هیات و بیش از ۲۵۰ رشته ورزشی است.
نظر شما