به گزارش ایرنا، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه نخستین گردهمایی کشوری سرگروههای هوش مصنوعی در اردوگاه شهید رجایی دزفول گفت: خوزستان استانی با ۴۰ منطقه آموزشی، یک میلیون و۱۰۰ هزار دانش آموز و ۷۰ هزار همکار فرهنگی جزو استانهای پهن پیکر کشور است.
امین برملا هدف از این رویداد را تبادل نظر و ارتقای سطح علمی و عملیاتی در زمینه هوش مصنوعی دانست و افزود: برای ارتقای شایستگی حرفهای همکاران، برنامهریزیهایی به ویژه در دوره اول متوسطه انجام شده که این برنامه از جمله آنها است.
وی با اشاره به افتخارات کسب شده در زمینه هوش مصنوعی ادامه داد: نخستین دبیرخانه کشوری هوش مصنوعی در استان خوزستان تشکیل شده که اتفاق ارزشمندی است.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش خوزستان با قدردانی از همکارانی که در این حوزه تلاش کردند، گفت: آموزشهای متنوعی با برنامهریزیهایی که از سال گذشته انجام شده برای دانش آموزان و معلمان ارایه شده ضمن اینکه پیگیریهای لازم درخصوص تشکیل دبیرخانه زبان انگلیسی نیز در حال انجام است.
برملا اظهار امیدواری کرد همکاران فرهنگی نهایت استفاده را از برنامههای درنظر گرفته شده ببرند و شاهد پیشرفت در این حوزه باشیم.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان دزفول با آوازه و افتخارات فرهنگی فراوان میزبان این برنامه است که امیدواریم از این فرصت برای هم افزایی همکاری استفاده شود.
مدیر آموزش و پرورش دزفول نیز در این آیین گفت: دزفول دارای ۸۰ هزار دانش آموز و ۵۰۰ مدرسه است که ۳۸۵ مدرسه دولتی و بقیه غیردولتی هستند.
امیر ظاهرطحان با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی این شهرستان افزود: مسجد صعصعه، آرامگاه بن جعفر، مسجد جامع و لب خندق با بیش از یکهزارو ۲۰۰ سال قدمت از جمله ظرفیتهای فرهنگی دزفول است.
وی ادامه داد: ۷۰ مرجع تقلید صاحب رساله در یک دوره زمانی همزمان در این شهر زندگی کردند به طوری که خیابانهای دزفول را به نام علما میشناختند.
وی بیان کرد: دزفول در دوران دفاع مقدس، ۲ هزار و۶۴۲ شهید تقدیم کرده است، آموزش و پرورش این شهرستان با تقدیم ۷۲ شهید فرهنگی، ۷۶۰ شهید دانش آموز و ۲ زوج شهید فرهنگی در بمباران بیشترین شهید را در حوزه آموزش و پرورش کشور را تقدیم کرده است.
مدیر آموزش وپرورش دزفول افزود: به همت معاون متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان، شاهد افزایش ۶۴ درصدی قبولی دانش آموزان در دانشگاههای دولتی نسبت به سال گذشته بودیم.
ظاهرطحان تاکید کرد: ارتقای یک نمره در امتحانات نهایی نیز حاصل برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی فراوان بوده که نتایج مطلوبی به همراه داشته است.
وی افزود: هوش مصنوعی نیاز علم جدید و نیاز دانش آموزان است که آموزش و پرورش به این موضوع ورود کرده است.
به گزارش ایرنا، این گردهمای با حضور کارشناسان دوره متوسطه وزارت آموزش و پرورش و کارشناسان سراسر کشور در اردوگاه شهید رجایی دزفول حال برگزاری است و تا ۲۱ دی ماه ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، هوش مصنوعی (Artificial intelligence) به عنوان پیشران تحول در آموزش و پرورش، شبیهسازی فرآیندهای هوش انسانی توسط ماشینها بویژه سیستمهای رایانهای است.
پیش از این، مدیرکل دفتر متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: آموزش اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی به دانشآموزان ۱۲ هزار مدرسه دوره متوسطه اول کشور در حال انجام است.
نظر شما