خدایار باقری روز سهشنبه در خصوص تصمیمات این نشست و موارد مطرح شده مسوولان چهارمحال و بختیاری با وزیر راه و شهرسازی در گفت وگو با ایرنا افزود: از مهمترین مواردی که در این نشست مطرح شد ایجاد نظم و افزایش شمار پروازهای فرودگاه شهرکرد است.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در برخی از فرودگاههای کشور ۲۰۰ پرواز انجام میشود در حالی که در فرودگاه شهرکرد حدود ۳۰ پرواز در ماه برقرار است.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت و اهمیت عدالت پروازی گفت: تامین تجهیزات فرودگاهی، ایجاد نظم و افزایش تعداد پروازها از مهمترین مواردی است که وزیر راه و شهرسازی در این خصوص دستور لازم را صادر کرده است.
وی پروژه راهآهن چهارمحال و بختیاری را از دیگر موارد مطرح شده در این نشست عنوان کرد و افزود: تکمیل پروژه راه آهن مبارکه- سفید دشت – شهرکرد به ۴۰ هزار میلیارد ریال (چهار هزار میلیارد تومان ) اعتبار نیاز دارد که براساس دستور وزیر راه و شهرسازی باید بخشی از این اعتبار از محل استیجازه و از سایر محلهای دیگر تامین شود.
باقری ادامه داد: تزریق منابع مالی به پروژه راهآهن استان با هدف سرعت بخشی در روند اجرای این پروژه مهم ریلی ضروری است.
مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری به سرانجام رساندن پروژههای چهارخطه استان را از دیگر موارد مورد تاکید وزیر راه وشهرسازی عنوان کرد.
بیشتر بخوانید:
صدای سوتی که شنیدنش برای چهارمحال و بختیاری حیاتی است
وی تکمیل چهار خطه شهرکرد- سامان - تیران، حاشیه زاینده رود، بن - داران، سورشجان - سودجان، فارسان - دشتک، اردل - دوپلان (گورمیزه)، شهرکرد - شلمزار، فرخشهر- دزک - خراجی - کارون ۴، شهرکرد - بروجن - لردگان، لردگان - ایذه، سراهی گوشکی به سمت قرح، سه راهی گندمان - بلداجی، کمربندی شمالی بروجن، کمربندی شمالی و جنوبی شهرکرد را از جمله محورهای شریانی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد.
بیشتر بخوانید:
محور لردگان - ایذه ؛ جادهای پرتردد و پرخطر
باقری اظهار داشت: در نشست استاندار و مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری با وزیر راه و شهرسازی تصمیماتی در خصوص به سرانجام رساندن پروژههای یاد شده و تعیین رقم اعتباری مناسب در جدول قانون بودجه سال آینده پیش بینی شده است.
وی در خصوص تصمیمات گرفته شده در این نشست در خصوص مسکن ملی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تامین زمین و ایجاد زیرساختهای لازم نهضت ملی مسکن از جمله جوی، جدول، آب، برق، زیرساختهای روبنایی از جمله مسجد، مراکز بهداشتی، مدارس و کلانتریها، تخصیص قیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گفته وی ، تجهیزات هواشناسی ، راههای روستایی، تجهیزات تشخیص کیفیت قیر برای آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان از دیگر مواردی بود که در این نشست پیگیری شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری یک میلیون نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان دارد.
نظر شما