۶ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۰۸
کد خبرنگار: 1309
کد خبر: 85729463
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ارتقای کیفیت نان در استان بوشهر ضروری است

۶ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۰۸
کد خبر: 85729463
ارتقای کیفیت نان در استان بوشهر ضروری است

بوشهر-ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: با توجه به کیفیت نامطلوب نان در این استان و مطالبه مردمی در این ارتباط، ضرورت برنامه‌ریزی ویژه برای بهبود کیفیت و تنوع نان در دستور کار است.

رسول رستمی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مردم استان بوشهر به وضوح احساس می‌کنند که کیفیت نان در پایین‌تر از سطح انتظار است و این موضوع نگرانی‌هایی را در میان آنان ایجاد کرده است.

وی بیان کرد: در کنار توجه به کیفیت نان، باید به مسائل مهم دیگری همچون توزیع مناسب، نظارت بر قیمت‌ها، جلوگیری از کم‌فروشی و تأمین به موقع نان توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر ادامه داد: هدف این است که طی یک مدت زمان مشخص، کیفیت نان در این استان به سطح مطلوبی برسد.

رستمی با اشاره به اهمیت تنوع نان‌ها نیز گفت: در زمان حاضر تنوع نان‌ در این استان محدود است و در این حوزه برنامه‌هایی برای افزایش و بهبود کیفیت نان در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در این مسیر، همکاری نزدیک میان دولت، بخش خصوصی و دستگاه‌های مرتبط ضروری است.

رستمی گفت: برای رسیدن به این هدف، جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تولید نان با کیفیت یکی از اقدام‌های اساسی خواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم هماهنگی بین دستگاه‌ها و نظارت دقیق بر فرآیندهای تولید و توزیع آرد، عنوان کرد: باید با همفکری و همکاری، در آینده‌ای نزدیک کیفیت نان استان بوشهر را بهبود بخشیده و رضایت مردم را جلب کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha