به گزارش ایرنا ، حوزه سلامت یکی از اولویتهای کلان کشور است و زادگاه امام راحل قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه سلامت با کاستیها و کمبود امکانات و فقدان نیروی انسانی و حضور پزشکانی از دیگر کشورها در عرصه بهداشت و درمان مواجه بود.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و در دولتهای مختلف حوزه بهداشت و درمان خمین با جهش در شاخصهها و خدمات بهداشتی و درمانی این شهرستان توانست مشکلات و کمبودهای این حوزه را تا حد قابل قبولی حل کند و اقداماتی که طی۴۶ سال اخیر در این شهرستان انجام شده، نبض سلامت زادگاه امام را تندتر از گذشته کرده است.
به گفته سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین، ارتقای شبکه بهداشت و درمان شهرستان به دانشکده علوم پزشکی، مهمترین دستاورد انقلاب در این خطه است و این دستاورد موجب کیفی سازی خدمات شده و بستر تربیت نیروی انسانی ماهر برای حوزه سلامت را در خمین فراهم کرده است.
دکتر حسین سلطانی نژاد بیان کرد: حوزه سلامت به عنوان یکی از اولویتهای کلان کشور است و در طول ۴۶ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، انقلابی در ارائه دستاوردهای حوزه بهداشت و درمان و رضایتمندی قابل توجهی در بین شهروندان ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه خمین در اجرا و تکمیل طرحهای عمرانی بهداشتی و درمانی در کشور پیشرو است، گفت: بر اساس ارزیابی وزارت بهداشت و درمان این دانشکده در سالهای اخیر بهدلیل شمار بالای طرحهای درمانی و بهداشتی و تسریع در تکمیل و بهرهبرداری آنها در مدت زمان کوتاه در زمره دانشکدههای برتر کشور بوده است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین ادامه داد: ساخت و بهرهبرداری از بیمارستان ۱۴۴ تختخوابی حضرت فاطمه زهرا (س) در این شهرستان گام بزرگی برای توسعه شاخصهای درمانی در جنوب استان مرکزی است.
سلطانی نژاد ادامه داد: در حال حاضر ۵۴ پزشک متخصص و فوق تخصص و در مجموع با پزشکان عمومی ۱۰۰ پزشک در مراکز درمانی و مطبها به مردم خمین و شهرستان های همجوار خدمات ارائه میدهند.
وی ادامه داد: ۱۳ مرکز خدمات جامع سلامت شامل هشت مرکز روستایی سه مرکز شهری روستایی و ۲ شهری و ۴۹ خانه بهداشت هدیه انقلاب اسلامی به مردم به ویژه در مناطق روستایی است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین گفت: سه آزمایشگاه خصوصی، سه آزمایشگاه دولتی، ۲ آزمایشگاه نیمه دولتی، ۲ داروخانه دولتی، ۱۵ داروخانه خصوصی و یک داروخانه تامین اجتماعی به شهروندان این شهرستان خدمات تشخیصی و دارویی ارائه میدهند.
سلطانی نژاد بیان کرد: احداث سه پایگاه شهری و چهار پایگاه جادهای اورژانس در خمین دستاورد دیگری از انقلاب اسلامی است.
وی جذب ۵۰۰ دانشجو در ۱۱ رشته و یک رشته پزشکی عمومی را گام مثبت نظام جمهوری اسلامی برای توسعه حوزه سلامت خمین عنوان کرد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین با اشاره به اجرای ۳۱ طرح درمانی از 2 سال گذشته تاکنون در این شهرستان افزود: این طرحهای درمانی در حوزههای مختلف بهداشتی، آموزشی و اورژانس به مساحت بیش از ۳۰ هزار متر مربع است.
نظر شما