۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰
کد خبر: 85731827
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

وضعیت ذخایر خونی قزوین قرمز شد

۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۵۰
کد خبر: 85731827
وضعیت ذخایر خونی قزوین قرمز شد

قزوین - ایرنا - سرپرست اداره کل انتقال خون قزوین با بیان این که وضعیت ذخایر تمامی گروه‌های خونی در قزوین بحرانی است، گفت: با توجه به کاهش ذخایر خونی در وضعیت بسیار بحرانی و خطرناک قرار گرفتیم و نیاز فوری به اهدا خون شهروندان داریم.

دکتر اسماعیل کلهر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به روزهای سرد سال، وضعیت ذخایر گروه‌های خونی در استان بحرانی است و از هم استانی ها خواهشمندیم با همراه داشتن کارت ملی به مراکز اهدای خون مراجعه کنند و همانند گذشته در تامین خون بیماران، انتقال خون قزوین را همراهی کنند.

وی ادامه داد: تمامی پایگاه های انتقال خون آماده دریافت خون اهدا کنندگان هستند و روز سه شنبه نهم بهمن ماه، مصادف با مبعث پیامبر اکرم (ص) آماده خون گیری از خیرین و شهروندان نیکوکار هستند.

سرپرست اداره کل انتقال خون قزوین خاطرنشان با اشاره به اینکه امروز قزوین به یک مرکز خون‌گیری دوم در منطقه شمال شهر احتیاج دارد، تاکید کرد: این در حالی است که متاسفانه بسیاری از شهرستان‌های استان به غیر از تاکستان مرکز خون گیری ندارند که در این رابطه نیازمند ایجاد یک سامانه سیار یا اتوبوس خون‌گیری هستیم که با توجه به صنعتی بودن قزوین، خودرو یاد شده می تواند برای خون گیری به مناطق مختلف صنعتی استان مراجعه داشته باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha