سنندج- ایرنا- کارخانه قارچ قلعه‌جی واقع در شهرستان سرواباد استان کردستان با ظرفیت تولید سالانه یک هزار و ۲۰۰ تن قارچ دکمه ای، یک درصد از تولید قارچ کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایرنا، این واحد تولیدی با سطح زیر کشت ۱۱ هزار و ۷۰۰ مترمربع در هر دوره و سطح زیر کشت ۷۰ هزار و ۲۰۰ متر مربع در سال می تواند یک هزار و ۲۰۰ تن قارچ ارگانیک دکمه ای تولید و روانه بازار مصرف کند.

کارخانه تولید قارچ قلعه‌جی در سال ۱۳۹۵ به بهره‌برداری رسید و اکنون ۹۰ نفر به صورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند. (عکاس: سید مصلح  پیرخضرانیان)

۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۴۳

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha