مبین علی میر در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بعد از چندین نشست مشترک کمیسیون مرزی ایران و پاکستان، درباره افتتاح بازارچه مرزی مشترک توافق شده بود که سرانجام طرفین توافقات خود را اجرایی کردند.
وی یکی از اهداف احداث بازارچههای مرزی را تسهیل روند مبادلات تجاری ۲ کشور و جلوگیری از قاچاق کالا عنوان کرد و افزود: با افتتاح این بازارچه روزانه بیشاز ۱۰۰ کامیون کالاهای خود را به کشور پاکستان صادر خواهند کرد.
مدیر بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان گفت: همچنین با فعالیت این بازارچه زمینه اشتغال بیشاز یک هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم فراهم میشود.
وی با اشاره به اینکه تبادلات مرزی مرزنشینان در قالب بازارچههای مرزی منجر به ایجاد اشتغال، جلوگیری از قاچاق کالا و افزایش تجارت و داد و ستد با کشورهای همجوار میشود، بیان کرد: بازارچههای مرزی تاثیر چشمگیری بر معیشت مردم دارد.
میر بازارچههای مرزی را دروازه معرفی کالاهای ایرانی دانست و افزود: بازارچههای مرزی سیستان و بلوچستان در زمینه صادرات و واردات از فعالترین بازارچههای کشور محسوب میشوند.
وی گفت: سیستان و بلوچستان به دلیل همجواری با کشورهای آسیای میانه و دسترسی به آبهای آزاد جهانی به عنوان کوتاهترین راه ارتباطی کشورهای حوزه آسیای میانه با جهان شناخته میشود که بهرهگیری از این مزیت میتواند آن را به سکوی اقتصادی منطقه تبدیل کند.
نظر شما