ساختمان مرجع دریایی بندر ابوموسی ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بندرعباس - ایرنا - معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: کار احداث ساختمان مرجع دریایی بندر ابوموسی که از اسفند ماه ۱۴۰۰ آغاز شده درحال حاضر ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

حمید کمالی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این ساختمان دارای ۲ طبقه اداری، یک طبقه تکنیکال و یک طبقه برج کنترل است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، زمان اجرای این ساختمان مرجع دریایی ۱۸ ماه است و پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی آن تا بهمن ماه ۱۴۰۲ به اتمام برسد.

معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: این ساختمان شامل بخش‌های برج کنترل تردد دریایی براساس استاندارهای موجود، تکنیکال، پیش بینی فضا ویژه نیروهای امداد و نجات دریایی، پیش بینی فضاهای مورد نیاز برای انجام امور دریایی بندر و پیش‌بینی فضاهای آموزشی، ورزشی، رفاهی و اقامتی ویژه کارکنان شیفت و مامورین است.

کمالی ادامه داد: ساختمان مرجع دریایی بندر ابوموسی به ارتفاع ۲۵ متر و در چهار طبقه با زیربنای یکهزار و ۲۹۸ متر شامل یک طبقه خدمات رفاهی و به متراژ ۵۱۷ متر (همکف)، یک طبقه اداری به متراژ ۴۱۱ متر (طبقه اول)، یک طبقه اتاق تکنیکال به متراژ ۱۸۵ متر و هم‌چنین یک طبقه ساختمان برج کنترل به متراژ ۱۸۵ متر مربع دربالاترین طبقه ساختمان درحال ساخت است

وی با بیان اینکه این ساختمان به گونه‌ای طراحی شده که ساختمان‌های برج کنترل در ارتفاع مناسب جهت کنترل بصری ترددهای دریایی و ورود و خروج تجهیزات به حوضچه بندر ابوموسی است، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح‌های موازی در این بندر زیرساخت‌های لازم برای ارتقای خدمات تجاری و گردشگری شهر ابوموسی تامین خواهد شد.

معاون مهندسی و عمران بنادر و دریانوردی هرمزگان اضافه کرد: با احداث این ساختمان علاوه بر افزایش ایمنی تردد دریایی و تسریع در امداد و نجات دریایی با تجمیع فضاهای مورد نیاز اداری و رفاهی باعث بهبود خدمات به شهروندان ابوموسی و شناورهای منطقه ایجاد می‌شود.

شهرستان ابوموسی یا بوموسی شامل جزیره‌های بوموسی، تنب بزرگ، تنب کوچک، سیری، فارور بزرگ و فارور کوچک است.

جزیره بوموسی با ۱۲ کیلومتر مربع وسعت به عنوان مرکز این شهرستان در آب‌های خلیج فارس و در فاصله ۷۵ کیلومتری بندرلنگه و ۵۷ کیلومتری شرق جزیره سیری واقع شده است.

این شهرستان به لحاظ موقعیت جغرافیایی، دارای اهمیت بسیار زیاد و استراتژیک برای کشور بوده و از جنبه اهمیت دریایی به دلیل نزدیکی به آبراه‌های بین‌المللی و همچنین تردد شناورهای سنتی تجاری و صیادی در آب‌های خلیج فارس از این منطقه به کشورهای حوزه خلیج فارس دارای اهمیت بسیاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha