مبینی: ۲۰ داور از آسیا آوردیم/ از وزیر ورزش تشکر می‌کنم

تهران- ایرنا- سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: شرایط ما برای کسب میزبانی سخت بود اما در ۲ ماه یک کار بزرگ انجام دادیم و تمام شرایط آماده شده تا جایی که برای نخستین بار از var و متر الکترونیکی استفاده می‌شود.

به گزارش ایرنا، مهدی مبینی در نشست خبری بیست و یکمین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن آسیا در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب تهران، اظهار داشت: امیدوارم میزبان شایسته‌ای برای کشورمان باشیم. این مسابقات رویداد بسیار مهمی است. یکسال و نیم قبل با آسیا مکاتبه شد تا میزبان باشیم و از فروردین ماه سال جاری تاییدیه را گرفتیم.هشتم آذر به فدراسیون آمدم و کار را آغاز کردم و بلافاصله باید تصمیم می‌گرفتیم که شرایط میزبانی را داریم یا خیر.

وی با اشاره به کار سخت فدراسیون برای آماده‌سازی میزبانی رقابت‌ها گفت: هفت روز از کنفدراسیون آسیا وقت گرفتیم که ببینیم آیا شرایط میزبانی را داریم و در دیدار با وزیر ورزش و جوانان تصمیم گرفتیم تا میزبانی را بپذیریم و تنها ۲ ماه برای بازسازی وقت داشتیم و همه می‌دانند برای میزبانی باید ١٨ ماه وقت داشته باشیم.

مبینی افزود: ما در برنامه زمان‌بندی باید دو موصوع مهم و اساسی داشتیم چون بحث سخت افزاری برای بازسازی سالن و مرمت پیست بود و نرم افزار بود. باید از طاهر کاظمی مدیریت مجموعه آفتاب انقلاب تشکر کنم که بسیار زحمت کشید. بازسازی اینجا بسیار سخت بود و ٢٢ سال بود که پیست تغییری داده نشده بود.

او ادامه داد:‌در مکاتبات با کنفدراسیون آسیا گفتند حتما باید پیست تارتان باشد و ما هم اقدامات لازم را انجام دادیم. در نرم افزاری دستگاه فتوفینیش و تابلوهای الکترونیکی درست شد و برای اولین باز وی ای ار و متر الکترونیکی در پرش‌ها در مسابقات داریم.

سرپرست فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: در بحث فنی و داوری مربوط به من نمی‌شود و داور یک روزه آموزش نمی‌بیند و داوری که در میدان داوری می کند ١٠ سال تجربه کسب کرده و برای همین ما داورانمان ریزش کردند و ٢٠ داور از آسیا آوردیم و ١٠ نفر در مردان و ١٠ نفر زنان هستند و مجری فنی داوری از کنفدراسیون آسیا است و گفتند نگران نباشید و ما هم تاییدیه فنی را داشتیم. با دبیرکل صحبت کنید و حرف‌های او تاییدیه بر گفتار من است.

وی ادامه داد: باید از کیومرث هاشمی تشکر کنم و اگر حمایت وی نبود ما امروز به اینجا نمی رسیدیم و پیگیر همه مراحل هست و سید محمد شروین اسبقیان نیز سه بار از مجموعه بازدید کرد. این رویداد بسیار بااهمیت کسب سهمیه المپیک و ورودی جهانی است. یکی از قهرمانان پرش بانیزه جهان در مسابقات حضور دارد و مهسا میرزاطبیبی با وی وقابت می کند و این فرصت به راحتی فراهم نمی شود.

مبینی تصریح کرد: چین با ٣٨ ورزشکار و ژاپن با ٢٥ ورزشکار در این مسابقات حضور دارند. این دوره بسیار با اهمیت است و اکثر قهرمانان صاحب نام در این دوره حضور دارند. موضوع فنی کاملا مربوط به کادر فنی اسیاست. دبیرکل اسیا گفت ما بهترین ها را آوردیم و در بخش بانوان تنها داوران آسیا و بانو حضور دارند و مسئول فتوفینیش هم یک بانوی هندی است. باید بگویم داوری دوومیدانی بسیار پیچیده است و کادر آن هم باید تخصصی باشد و ١٥٠ کادر داوری و فنی دازیم و کدام رشته چنین کادری دارد.

مبینی این را هم گفت: هزینه های بازسازی را بعد از مسابقات اعلام می کنم و باید عدد آن واقعی باشد.

وی ادامه داد: ٢٦ کشور با ٤٠٠ ورزشکار در این دوره از پیکارها حضور دارند و از ایران نیز ٧٦ شرکت کننده در مسابقات حضور دارند. هنوز میزان جوایز نقدی به صورت قطعی اعلام نشده اما تا شب آن را اعلام می کنیم. برای این مسابقات  فقط مراسم افتتاحیه داریم و اختتامیه نداریم. میهمان خارجی ما همچون رئیس کنفدراسیون آسیا نیز در این مسابقات حضور دارند.

مبینی خاطرنشان کرد: میزبانی این مسابقات کار تیمی و سنگین بود. در هر ماده سه نفر شرکت کننده داریم که رقابت خیلی خوبی است. پیش بینی مدالی سخت است اما امیدوارم در بخش رقابتی بانوان یک طلا را بگیریم اما واقعا سطح مسابقات بالاست. فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد و صابری و تفتیان در مردان شانس کسب مدال هستند و امیدوارم فصیحی چراغ اول را روشن کند. وی در مسابقات گلدن قزاقستان سوم شد و امیدوارم همه عزیزان امتیاز کسب کنند زیرا آنان برای کسب ورودی باید جزو ٥ نفر برتر دنیا باشند.

سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: مسابقات بعد از ظهر مردان با تماشاگران مردان و زنان برگزار می‌شود. با محمود خسروی وفا و مناف هاشمی صحبت داشتیم و کمیته المپیک هم کمک مالی کرد و باید از معاون اداری مالی تشکر کنم و او هم کمک کرد.

مبینی گفت: اگر میزبانی این مسابقات را لغو می کردیم برای همیشه دیگر به ما میزبانی نمی دادند.٢٦ کشور به ایران آمدند و این باعث افتخار  است. همه مسئولان بسیار راضی هستند.

وی ادامه داد: بهترین‌های دوومیدانی عضو شورای فنی هستند. برای اولین بار  چهار بانو عضو شورای فنی  داریم. اولین قدم ما برای المپیکی است و ٦ نفر شانس کسب سهمیه دارند و به ٥ نفرشان کمک هزینه ماهانه ١٥ میلیون تومانی اختصاص دادیم. برای رسولی ٢٠ میلیون کمک هزینه و مکمل و دو کفش رانینگ تهیه کردیم. کمک هزینه تمرینی  هم به مربیان می دهیم اما بعد از میزبانی این اتفاق می افتد و ماهی ١٥ میلیون  برای مربیان المپیکی پرداخت می کنیم. بانوان ما چون رنکینگ پایینی داشتند برای افزایش انگیزه از گروه بی به گروه ای قرار دادیم.

سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: دو جلسه با خسروی وفا داشتم و استانداردهایی کمیته المپیک دارد و گفتند از زمان کسب سهمیه ورزشکار ١٥ میلیون کمک هزینه می‌دهد. ما در این مسیر خودمان با برنامه جلو رفتیم و مسابقات خارجی را برای آنها مشخص و به کمیته المپیک اعلام کردیم و من هر جا رفتم با برنامه کار کردم.

طاهر کاظمی در نشست خبری اطهار کرد: دو سال مدیریت این مجموعه برعهده من است و تمام اتفاقات دوومیدانی در مجموعه افتاب انقلاب رخ می دهد. با توجه به ٢٢ سال عدم رسیدگی مناسب افتاب انقلاب در بخش زیرساختی دچار مشکل شده بود و به نقطه پایانی رسیده بود.

وی افزود: زمانی که مبینی آمد سرعت کار ما را بالا برد و چون فهرمان دوومیدانی بود هرچیزی گفتیم رد نکرد و پذیرفت. تلاش مبینی بود تا این اتفاق بیفتد و رویکردم این بود که آفتاب انقلاب فقط برای مسابقات اماده نشود و برای همیشه جامعه دوومیدانی از آن استفاده کند. ما تقریبا ٥٠ روز طول کشید تا اینجا را درست کنیم.  جدای از سالن مجموعه خوابگاه هم بازسازی شد. با این رویکرد که بتوانیم اردوهای ملی را که چندین سال در شام تیم ملی نبود برگزار کنیم. اتاق های خوابگاه خیلی خوب کار شده و همه با دیدن تعمیرات راضی بودند. ورزشکاران ما با این وضعیت بد خوابگاه برای مسابقات در محدودیت بودند . برای من ارزشمند بود که وزیر ورزش خودش سرزده می آید و نشان می دهد که موضوع دوومیدانی و اتفاقت ان بسیار اهمیت دارد. امیدوارم میزبانی آبرومندانه داشته باشیم. این کمیت و کیفیت در میزبانی تاکنون اتفاق نیفتاده و الان با حضور مبینی و بازسازی مجموعه این شرایط خوب برای ما با حضور ورزشکارانی که هرگز برای مسابقات دوومیدانی ایران نیامدند فراهم شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha