۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۷:۵۵
کد خبر: 80898302
T T
۰ نفر

ترویج فرهنگ زكات در جامعه نوعی امر به معروف است

۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۷:۵۵
کد خبر: 80898302
ترویج فرهنگ زكات در جامعه نوعی امر به معروف است

سروآباد - امام جمعه سروآباد گفت: احیا و ترویج فرهنگ پرداخت زكات بستر ساز تحقق عدالت اجتماعی و ریشه‌كن كنی فقر و محرومیت در جامعه و نوعی امر به معروف است.

به گزارش ایرنا، ماموستا سید احمد سجادی شامگاه شنبه در همایش تجلیل از فعالین و عاملین زكات سروآباد افزود: احیای این فریضه وظیفه ای همگانی است و طبق آیات قرآن و سنت نبوی تلاش در راستای احیا و ترویج فرهنگ اجرای سنت‌های الهی امری ضروری است.

وی با بیان اینكه زكات كلید بركت و ازدیاد ثروت مشروع است و موجب توسعه عدالت اجتماعی و رونق اقتصادی جامعه می‌شود گفت: پرداخت زكات اثرات دینی، اجتماعی، اخلاقی و اقتصادی و تربیتی بر جامعه دارد.

به گفته وی تلاش در راستای احیای فرهنگ زكات از اولویت‌های روحانیون در این شهرستان است و با تمام توان در این راستا تلاش خواهد شد.

امام جمعه سروآباد از مردم این شهرستان به عنوان مردمی متدین نام برد و اظهار كرد: جمع‌آوری پنج میلیارد ریال زكات و كسب رتبه برتر استان در این زمینه با وجود محرومیت‌های موجود نشان از دیانت مردم این شهرستان است.

وی با تقدیر از اقدامات كمیته امداد در راستای احیای این فریضه الهی افزود: اجرای امورات زكات در كمیته امداد مطابق با قرآن و سنت انجام می‌شود و این نهاد بهترین مركز برای جمع‌آوری زكات و توزیع آن در بین فقرا است.

ماموستا سجادی گفت: اگر احكام اسلام به درستی از سوی افراد تاثیرگذار از جمله روحانیون به مردم منعكس شود، قطعا در عمل به این فریضه الهی كوتاهی صورت نمی گیرد.

فرماندار سروآباد نیز در این همایش به جایگاه زكات و تاثیرات آن در جامعه اشاره كرد و گفت: دین مبین اسلام تنها دینی است كه در آن به تمام زوایای زندگی مادی و معنوی انسان توجه شده و برای سعادت دنیا و آخرت انسان‌ها برنامه دارد.

احمد محمد رضایی افزود: موضوع زكات نیز از جمله مباحثی است كه خداوند به منظور حذف فاصله‌های طبقاتی و رفع مشكلات مادی فقرا و نیازمندان به آن توجه و انسان را به اجرای آن دستور داده است.

به گفته وی توجه و تاكید بر احیای زكات بارها در قرآن كریم آمده و این نشان از جایگاه و نقش این مهم در سعادت انسان به ویژه مسلمانان دارد.ك/2

7348/533