به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در جلسه شورای زکات استان اظهار داشت: صدقه و کار خیر یکی از ارزشهای دینی در راستای رفع نیاز نیازمندان در جامعه به شمار می رود که باید برای ترویج و گسترش آن بیش از پیش تلاش شود.
وی با بیان اینکه پرداخت زکات نیز یکی از کارهای خیرخواهانه در جامعه است که می تواند در رفع فقر و کاهش فاصله طبقاتی در جامعه بسیار تاثیرگذار باشد، ادامه داد: یکی از راههای ترویج این فریضه الهی فراهم کردن زمینه اخذ شایسته آن است.
نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: اگر مردم بدانند چه برکتی در پرداخت فریضه الهی زکات وجود دارد بی شک بیشتر به پرداخت آن ترغیب می شوند و این مهم نیاز به تشویق دارد که باید ماموستاها، روحانیون و مبلغان در این راستا تلاش کنند.
وی هدایت زکات را یکی دیگر از راههای ترویج این فریضه الهی اعلام کرد و افزود: اینکه زکات کجا و در چه زمینه هایی مصرف شود در زمینه ترویج آن مهم است و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که بخشی از زکات جمع آوری شده در امر ترویج آن و بخشی نیز به فقرا اختصاص پیدا کند.
حجت الاسلام پورذهبی اظهار داشت: سومین نکته فلسفه و تبیین مساله زکات است، شاید افرادی برایشان سوال باشد چرا و به چه دلیل باید بخشی از مال خود را ببخشند که اگر این مهم بدرستی تبیین شود خود می تواند در ترغیب افراد تاثیر گذار باشد.
رفع نیاز نیازمندان انسان را به سعادت می رساند
امام جمعه موقت سنندج نیز در این نشست اظهار داشت: هر کسی که برای رفع مشکل، سختی و ناراحتی یکی از نیازمندان تلاش کند و آن سختی برای برادر مسلمانش پیش آمده را با فعالیتی از جمله، تبلیغ، زبان و یا قلم مرتفع سازد خداوند مشکلات روز قیامت و حساب و کتابش را رفع می کند.
ماموستا سید احسن حسینی با بیان اینکه مردم خیر و نوعدوست استان همانند ادای نماز و روزه، در دادن زکات نیز پیشگام هستند، گفت: بی شک افرادی که در کار خیر پیشقدم هستند سعادت دنیا و آخرت نصیبشان خواهد شد.
وی یادآور شد: اکثریت خیرین ما نهایت اعتماد به نهاد مقدس کمیته امداد امام خمینی(ره) را دارند و زکات و صدقات خود را تحویل این نهاد می دهند و مسوولان مربوطه نیز آن را در زمینه های مختلف از جمله ازدواج جوانان نیازمند، درمان، تحصیل و غیره هزینه می کنند.
نظر شما