اختر نياز روز شنبه به مناسبت روز شهيد در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: سال 1383 خانمي آمد و با من صحبت كرد و اتفاقات زندگي مرا بعد از رفتن محمد جعفر به جبهه پرسيد و رفت، بعد از 10 سال ديدم همه دلدادگي هايم را به فيلم تبديل كرده است ولي هيچ نامي از من و فرزند دلبندم در آن نيست.
وي با اشاره به اينكه هيچ سخني از بيجار و رفقاي دوست داشتني پسر شهيدم، اسارت و سختي آنها در اين فيلم نيست، اظهار كرد: حتي رنگ و بويي از زندگي من در آن نيست، كارهايي كه آن خانم در نقش مادر شهيد در فيلم انجام مي دهد با رفتار و زندگي من فاصله زيادي داشت اما اعتراضي نكردم.
خانم نياز كه بسيار متاثر بود، ادامه داد: همه اينها را قبول كردم و به احترام زحمات كساني كه فيلمي را براي شهدا ساخته بودند كه حال و هواي مادران شهيد را داشت حتي گله كوچكي هم نكردم و هنگام تماشاي فيلم نيز از آنان تشكر نمودم.
مادر شهيد محمد جعفر رضايي، ادامه داد: حالا شنيده ام كه آنان به ديدار رهبر عزيزمان رفته اند كه اين موضوع من را خيلي متاثر كرد و دلم گرفت كه چرا يك تعارف ساده هم به من نكردند و تماسي هم نگرفتند.
وي با بيان اينكه در تمام وجودم احساس سنگيني مي كنم، درد فراق محمد جعفر با فراق ديدار رهبري ديگر برايم قابل تحمل نيست، افزود: نمي توانم خودم را قانع كنم، دلم نمي آيد كه گذشت كنم و شايد هم حلالشان نكنم.
مادر شهيد محمد جعفر رضايي ديدار با رهبر معظم انقلاب را يك آرزوي قلبي و آرامبخش براي خود مي داند و مي گويد: لابد سعادت نداشته ام.
وي با آرزوي طول عمر و سلامتي براي رهبر انقلاب و دعاي خير از درگاه خداوند متعال براي ايشان اظهار كرد: از كم لطفي خانم آبيار خيلي دلگير هستم، حق مهمان نوازي اين نبود، حداقل به پاس يك روز مهماني در منزل من، براي ديدار با آقا يك روز مرا مهمان خود مي كرد.
خانم نياز گفت: محمد جعفر سفارش خوبي داشت، لابد مي دانست، كه گفت مادر بعد از من صبور باش.
محسن رضايي، برادر شهيد محمد جعفر كه معلم آموزش و پرورش است گفت: كم لطفي زيادي در فيلم نسبت به مادرم و برادرم شد، با استانداري، بنياد شهيد و مدير شبكه سوم سيما تماس گرفتم و مراجعات زيادي داشتم اما كسي به در دلمان توجهي نكرد.
وي ادامه داد: اكنون كه شنيدم تهيه كنندگان فيلم به ديدار رهبر معظم انقلاب شرفياب شده اند و از يك تعارف خشك و خالي هم به مادرم كه در فراق محمد جعفر به اندازه كوه نقاره كوب (كوهي بزرگ در بيجار) در دلش سنگيني احساس مي كند، خودداري كرده اند، اصلا برايم باوركردني نيست.
رضايي با بغض در گلو گفت: محروم شدن از ديدار رهبر قابل گذشت نيست و باورم نمي شود كه آنها از تماس با مادرم كه سرمايه اصلي فيلم بود نيز خوداري كردند.
رضايي در پايان خطاب به خانم آبيار و كساني كه مقدمات اين ديدار را فراهم كردند و مادرش را فراموش نمودند، گفت: دل مادرم وقتي اين خبر را شنيد، خيلي شكست و شايد از خبر شهادت برادرم براي او سنگين تر بود.
وي ادامه داد: ديدم اشك از چشمانش بار ديگر جاري شد و با دست لرزان آنها را پاك كرد و گفت كه لابد من سعادت نداشته ام، دلم سنگيني مي كند.
شهيد محمد جعفر رضايي درسال 1361وقتي دانش آموز سال دوم دبيرستان آيت الله طالقاني بيجار بود، همراه 12نفر ديگر از همكلاسي هاي خود به استان يزد مي رود تا به جبهه هاي جنوب كشور اعزام شوند. بعد از طي دوره آموزشي و شركت در يكي از عمليات ها، وي جاويد الاثر مي شود.
قسمتهايي از پيكر مطهرش بعد از 15 سال از شهادتش، تحويل مادرش داده مي شود و سپس در گلزار شهداي بيجار به جمع ديگر دوستان شهيدش مي پيوندد.
فيلم شيار 143 با اقتباس از رمان 'چشم سوم' نوشته نرگس ابيار داستان زني به نام الفت را روايت مي كند كه در انتظار پسر خود خبر خوشي دريافت كرده و به ان دل مي بندد تا اينكه ...
خانواده شهيد رضايي معتقدند فيلم شيار 143 به كارگرداني بر گرفته از زندگي واقعي ˈ اختر نيازیˈ مادر گرانقدر شهيد ˈمحمد جعفر رضايیˈ است.
شهرستان بيجار حدود 450 شهيد تقديم انقلاب اسلامي كرده است.
بيجار در شرق استان كردستان واقع شده است.ك/3
6108/7350
سنندج- ايرنا - مادر شهيد محمد جعفر رضايي پس از اطلاع از ديدار عوامل اجرايي فيلم شيار 143با مقام معظم رهبري، گفت: در فراق محمد جعفر دلم به ديدار رهبر خوش بود كه اينجا هم مانند نقش هاي فيلم فراموش شدم.