۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳
کد خبر: 82064101
T T
۰ نفر

دلايل علمي بي كيفيتي نان شناسايي شود

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۳
کد خبر: 82064101
دلايل علمي بي كيفيتي نان شناسايي شود

سنندج- ايرنا- رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان متغير بودن كيفيت نان در برخي نانوايي هاي سطح استان را غيرقابل قبول دانست و بر شناسايي دلايل بي كيفيتي نان به صورت علمي تاكيد كرد.

محمد دره وزمي روز شنبه در جلسه بررسي وضعيت كيفيت آرد و نان استان در سنندج گفت: نان قوت غالب مردم است در مورد كيفيت آن نمي توان به سادگي از آن گذشت بلكه بايد نسبت به اين مساله حساسيت نشان داد.
وي كيفيت نان در شهرهاي مختلف را متفاوت دانست و گفت: كيفيت نان متاثر از عوامل مختلف مانند توليد گندم، آرد و عملكرد واحدهاي خبازي است.
دره وزمي با اشاره به اينكه مصرف نان سبوسدار تاثير بسزايي در حفظ سلامت افراد جامعه دارد فرهنگ سازي و ترويج توليد نان سبوسدار در استان را ضروري دانست.
او بالابردن كيفيت نان را نيازمند همكاري شهروندان دانست و گفت: تمام مراحل توليد نان از ابتداي توليد گندم تا نان مصرف كننده مورد بررسي قرار گيرد.
وي زمان بر بودن عمل آوري خمير و پخت نان با سبوس را يكي از دلايل توليد نان بي كيفيت دانست.
دره وزمي تاكيد كرد: با كارخانجات آرد سازي و واحدهاي خبازي كه كيفيت نان توليدي آنها مطابق با استانداردها نباشد برخورد قانوني خواهد شد.
7352/1904