مهدخت بروجردي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بر آموزش روزنامه نگاران و دانشجويان رشته هاي مرتبط با رسانه براي توانمندسازي انها درخصوص توليد محتوا در فضاي اينترنتي تاكيد كرد.
وي با ياد اوري اينكه هم اكنون واحدهاي مرتبط با روزنامه نگاري الكترونيك و روابط عمومي الكترونيك در رشته روزنامه نگاري تدريس مي شود تاكيد كرد: با اين وجود ،ارتباطات يك رشته در حال تغيير و بروز است و بايد در هر زمينه خصوصا روزنامه نگاري به مفهوم عام آن بر اساس مقتضيات روز عمل شود.
وي با بيان اينكه در سال تحصيلي 94-95 براي نخستين بار دانشكده مستقل علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبايي تشكيل شد، خاطرنشان كرد: اين دانشكده تنها دانشكده مستقل در ميان تمامي دانشگاه هاي كشور است و تا پيش از اين رشته هاي مرتبط با روزنامه نگاري در قالب دانشكده علوم اجتماعي تدريس مي شد.
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مديركل روابط عمومي وزارت علوم گفت: در اين دانشكده 2 رشته روزنامه نگاري و مطالعات ارتباطي در مقطع ليسانس تدريس مي شود و روزنامه نگاري تحقيقي نيز اضافه خواهد شد.
بروجردي تاكيد كرد: 2 رشته مهم ديگر در مقطع كارشناسي ارشد شامل روزنامه نگاري سلامت و محيط زيست به مجموع رشته هاي اين دانشكده افزوده خواهد شد.
وي اظهار كرد: ايجاد رشته هاي ارتباطات سلامت، ارتباطات محيط زيست و روابط عمومي در مقطع دكترا نيز در دستور كار قرار دارد.
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مديركل روابط عمومي وزارت علوم گفت: به طور كلي از ديدگاه وزارت علوم گسترش كمي رشته هاي دانشگاهي خصوصا در مقطع كارشناسي در حال حاضر در دستور كار قرار ندارد مگر اينكه ضرورت و اهميت آن براي مسئولان در شوراي گسترش آموزش عالي مشخص شود.
بروجردي اظهار كرد: برنامه ايجاد اين دانشكده نيز مربوط به دوره هاي قبل است و در شرايط كنوني امكان اضافه كردن كمي رشته ها وجود ندارد.
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مديركل روابط روابط عمومي وزارت علوم براي شركت در سومين نشست مديران و كارشناسان روابط عمومي دانشگاه ها و پارك هاي علم و فناوري منطقه 5 كشور شامل استان هاي ايلام، كردستان، لرستان و كرمانشاه به استان ايلام سفر كرده است.
همچنين در حاشيه اين نشست كه در دانشگاه ايلام برگزار شد، كارگاه آموزشي با موضوع راهكارهاي ارتباط با رسانه ها توسط مهدخت بروجردي مشاور وزير علوم براي شركت كنندگان برگزار شد.
شش هزار دانشجو در 82 رشته تحصيلي در مقاطع كارداني تا دكترا در دانشگاه ايلام تحصيل مي كنند.
6032/6034
مشاور وزير علوم: توليد محتوا در فضاي مجازي بايد در دانشگاه ها تدريس شود
۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۱۱
کد خبر:
82097919
ايلام - ايرنا - مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مديركل روابط عمومي وزارت علوم با ذكر اينكه توليد محتوا در فضاي مجازي در كشورهاي ديگر به دانشجويان آموزش داده مي شود تاكيد كرد: در دانشگاه هاي كشور نيز بايد به ضرورت توليد اطلاعات در فضاي اينترنتي توجه بيشتري شود.