به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری، كریم حبیبی انبوهی روز دوشنبه افزود:در مدیریت پسماند، آموزش و ارتقای فرهنگ شهروندان نخستین گام و اساسی ترین اقدام به شمار می رود و تا زمانی كه آحاد جامعه و شهروندان اهمیت بازیافت پسماند و مخاطره های زیست محیطی آن را درنیابند، مدیریت پسماند موفقیت آمیز نخواهد بود.
وی اضافه كرد: هرگونه هزینه در بخش آموزش خانوارها و آشنایی آنان با مدیریت پسماند در نهایت به یك سرمایه گذاری پرسود تبدیل خواهد شد.
حبیبی انبوهی، پسماندهای دامپزشكی، ظروف سموم دفع آفت های كشاورزی، پلاستیك های مورد استفاده در كاشت صیفی جات و ظرف های یك بار مصرف را به عنوان مهمترین آلوده كننده های محیط روستایی یاد و افزود: باید با برگزاری دوره های آموزشی نحوه و میزان مصرف هر یك را به كشاورزان آموزش داده و ساز و كاری را باید طراحی كرد تا پلاستیك هایی كه به منظور كاهش مصرف آب در زمین های كشاورزی به كار گرفته می شود، پس از برداشت محصول جمع آوری شوند.
به گفته وی، سخنرانان و مبلغان مذهبی باید به مردم گوشزد كنند كه كار خیر و نیكوكارانه تنها محدود به اطعام و نذری نبوده و در مجالس خود از ظرف های یك بار مصرف استفاده نكنند.
استان قزوین براساس آخرین آمار ارائه شده دارای 842 روستا است.
3013/8054*خبرنگار: رضا اولادی**انتشار دهنده: رضا اسدی
مدیركل امور روستایی استانداری قزوین:
آموزش مدیریت پسماند روستایی در آبیك برگزار می شود
۶ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷
کد خبر:
82361934
قزوین - ایرنا - مدیركل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین گفت: به منظور ساماندهی پسماند خانوارهای روستایی، دوره های آموزشی مدیریت پسماند و تفكیك زباله از مبدا امسال در روستاهای شهرستان آبیك برگزار می شود.