به گزارش ایرنا، سیده رضوان حكیم زاده روز پنجشنبه در مراسم پایانی ششمین جشنواره كشوری علمی و پژوهشی جابربن حیان در مشهد افزود: دانش آموزان در جشنواره علمی پژوهشی جابربن حیان خلاقیت و زیستن كودكانه را تجربه می كنند. امید است با تداوم این جشنواره فرصت كودكانه زیستن در فضای مدرسه فراهم شود.
وی ادامه داد: امیدواریم با آزمونهای متعدد و تستهای مختلف فرصت پژوهش و خلاقیت از معلمان و دانش آموزان ابتدایی گرفته نشود و نظام سنتی آموزش و پرورش دستش را از سر كودكی فرزندان ما بردارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: از آفتهای این جشنواره تجملی شدن آن است یعنی به جای اینكه به كارهای اصیل فرزندانمان اهمیت دهیم صرفا به سمت تولید كارهای خیلی لوكس برویم. دیده شده در برخی استانها و شهرها تبلیغاتی می شود برای اینكه برخی از بزرگسالان تولیداتی برای جشنواره جابر بسازند و به نام كودكان ارائه دهند. بطور جدی باید از این كار پرهیز كرد.
وی افزود: در ششمین دوره جشنواره جابربن حیان سه میلیون و 300 هزار دانش آموز از سراسر كشور شركت كردند. در نهایت 194 طرح 198 دانش آموز از 32 استان كشور برگزیده شدند كه امروز در مشهد از آنها قدردانی و تجلیل می شود.
معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از سال 1390 به منظور توسعه و تشویق روحیه پژوهشگری در دانش آموزان مقطع ابتدایی جشنواره جابربن حیان را برگزار كرده است. این فعالیت علمی از سطح مدرسه و مناطق آغاز و در نهایت به سطح استانی و ملی ختم می شود. در سطح مدرسه هدف مشاركت دانش آموزان در نمایشگاه مدرسه با در نظر گرفتن هر میزان از سطح توانمندی و علاقه مندی است. نمایشگاههای استانی و كشوری نیز در كنار توجه به مشاركت علمی دانش آموزان اهداف دیگری از جمله رقابت سازنده علمی و انتخاب بهترین پروژه ها را دنبال می كند.
هر ساله پروژه های علمی منتخب دانش آموزان از استانها به بخش نهایی جشنواره جابربن حیان راه یافته و ضمن قدردانی از آثار برگزیده زمینه معرفی آنها به مجامع حرفه ای تولیدی و صنعتی فراهم می شود.
خبرنگار: كامیار اسماعیل پور **انتشار: حسین كریم زاده
1922/1858
معاون وزیر آموزش و پرورش
جشنواره جابربن حیان نماد خلاقیت و بنیان اقتصاد مقاومتی دانش بنیان است
۲ شهریور ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹
کد خبر:
82642174
مشهد- ایرنا- معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: جشنواره علمی پژوهشی جابربن حیان با گذر از حافظه پروری و رقابتهای فردی نماد خلاقیت، همكاری، همیاری و بنیان اقتصاد مقاومتی دانش بنیان است.