۵ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۲۳
کد خبر: 82842303
T T
۰ نفر
پرداخت هشت ميليارد ريال تسهيلات به شركت هاي دانش بنيان همدان

همدان - ايرنا - رئيس پارك علم و فناوري همدان گفت: هشت ميليارد ريال تسهيلات كم‌ بهره براي حمايت و تقويت واحدهاي فناور و شركت هاي دانش بنيان اين استان در سال جاري پرداخت شده است.

مجيد كزازي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: پرداخت تسهيلات كم ‌بهره به واحدهاي فناور از محل منابع داخلي پارك علم و فناوري و صندوق نوآوري و شكوفايي بوده است.
وي با بيان اينكه تصويب 154 ميليارد ريال از محل تسهيلات اشتغال روستايي براي 40 طرح فناورانه روستايي از اقدامات مهم در راستاي اشتغالزايي بوده است افزود: برگزاري 21 مورد دوره آموزشي ملي و استاني، حضور در هفت نمايشگاه بين‌المللي، ملي و استاني و برگزاري 15 رويداد كارآفريني و همچنين 56 پرونده واصله از اداره ثبت اختراع از اقدامات پارك علم و فناوري استان همدان است.
وي عنوان كرد: دانشگاهيان و نخبگان كشور بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به خوبي لزوم ايجاد توسعه بر مبناي تكيه بر علم، دانش و فناوري را پيگيري كرده و تلاش‌هاي گسترده‌اي را در جهت بهبود وضعيت توليد علم و فناوري انجام داده و دستاوردهاي شگرف و تحسين برانگيزي به ارمغان آورده‌اند.
رئيس پارك علم و فناوري همدان درادامه با اشاره به موضوع تاسيس و گسترش پارك‌هاي علم و فناوري گفت: ايجاد پارك‌هاي علم و فناوري و توسعه كمي و كيفي شركت‌هاي دانش‌بنيان در بستر پارك‌هاي علم و فناوري نيز يكي از اين تلاش‌ها است كه به تقويت اقتصاد دانش‌ بنيان، اشتغال و كارآفريني و توليد ثروت در جامعه كمك كرده است.
وي پارك‌هاي علم و فناوري را يكي از نهادهاي اجتماعي موثر در توسعه فناوري، توسعه اقتصاد دانش‌بنيان و اشتغال‌زايي تخصصي دانست و مهم ترين فعاليت‌هاي اين مراكز علمي را بازاريابي، ايده ‌پردازي، پژوهش علمي، استانداردسازي و تدوين دانش ‌فني، ثبت مالكيت فكري، تجاري‌سازي، فروش و پشتيباني‌هاي بعدي براي تحقق محصولات فناوري در عرصه مختلف صنعتي وعلمي برشمرد.
كزازي با بيان اينكه پارك علم و فناوري همدان در جهت تعالي و شكوه جمهوري اسلامي ايران تلاش مي كند گفت: 134 واحد فناور در مراكز رشد و نوآوري تحت پوشش اين پارك در شهرستان‌هاي همدان، ملاير، كبودراهنگ، رزن، نهاوند، تويسركان و شهر لالجين فعاليت مي‌كنند و در حال حاضر 58 شركت دانش‌ بنيان در استان همدان به فعاليت مشغول هستند.
وي با اشاره به لزوم ايجاد زير ساخت‌هاي مناسب براي شركت‌هاي دانش‌بنيان افزود: طرح عمراني ساختمان چند مستاجره واحدهاي فناور و شركت‌هاي دانش‌ بنيان همدان با مساحتي بالغ بر 10 هزار متر مربع احداث شده كه در حال حاضر پنج هزار متر آن حدود 90 درصد در مرحله اول پيشرفت داشته است.
وي با بيان اينكه مرحله دوم نيز حدود 40 درصد پيشرفت دارد ابراز اميدواري كرد: با پيگيري هاي مناسب در بهار سال 1397 مرحله اول آن به بهره برداري برسد.
7523/2087