۱۰ اسفند ۱۳۹۶، ۱۰:۳۸
کد خبر: 82847825
T T
۰ نفر
300 بازرس در طرح نوروزي بر بازار مازندران نظارت دارند

نوشهر- ايرنا - رئيس نظارت و بازرسي سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از اجراي طرح ويژه نظارت و بازرسي نوروز با 300 بازرس صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌هاي اصناف در استان خبر داد.

حسين اصغرزاده روز پنجشنبه در نوشهر به خبرنگار ايرنا گفت : طرح نظارتي نوروز 96 در مازندران با هدف كنترل و نظارت بر وضعيت بازار با 200 بازرس صنعت، معدن و تجارت و 100 بازرس از اتاق‌هاي اصناف پايش بازار كالا و خدمات ويژه نوروز را دو بخش نظارت بر خدمات و كالا انجام مي دهند.
وي گفت : تيم‌هاي مشترك بازرسي متشكل از سازمان صنعت و معدن، تعزيرات حكومتي، دانشگاه علوم پزشكي، اداره غله، اداره ‌كل استاندارد و ساير نهادهاي مرتبط بر كميت و كيفيت خدمات و كالا نيز نظارت كامل داشته و با هرگونه سوء استفاده احتمالي مقابله خواهند كرد.
اصغرزاده افزود : اين نظارت در روزهاي تعطيل نيز به صورت ويژه و كشيك با جديت صورت خواهد گرفت و در اين راستا نيز مردم و گردشگران در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفي مي توانند گزارش هاي خود را از طريق سامانه 124 براي رسيدگي به سازمان صنعت ،معدن وتجارت اين استان ارائه دهند تا در كمترين زمان ممكن از سوي بازرسان اين سازمان مورد بررسي قرار گيرد.
وي ، نظارت بر نحوه فروش كالا، تنظيم و رصد بازار، برخورد قاطع با متخلفان، رعايت حقوق مصرف كنندگان و نظارت بر نحوه عملكرد واحدهاي صنفي را از اهداف مهم اجراي طرح نوروزي عنوان كرد.
اصغرزاده گفت : طرح ويژه نظارت و بازرسي نوروز از هفتم بهمن ماه آغاز شد و تا 31 فروردين در مازندران همزمان با تمامي استان هاي كشور در جهت آرامش خاطر مردم از ثبات قيمت‌ها و سهولت در تأمين مايحتاج عمومي از سوي سازمان صنعت، معدن و تجارت اجرا مي شود.
در طرح نظارتي نوروز در بخش كالايي نظارت بر بازار پوشاك، ميدان‌هاي ميوه و تره‌ بار و نمايشگاه‌هاي عرضه مستقيم كالا و در عرصه خدماتي نيز شركت‌هاي مسافربري، حمل و نقل درون شهري و برون شهري، اماكن تفريحي و فرهنگي، سياحتي، واحدهاي اقامتي، غذاخوري‌ها و رستوران‌هاي بين ‌شهري خواهد بود.
رئيس نظارت و بازرسي سازمان صنعت ، معدن و تجارت مازندران همچنين گفت : در 10 ماهه امسال 208 هزار بازرسي واحدهاي صنفي مازندران صورت گرفت كه 14 هزار و 250 تخلف شناسايي شد كه از اين ميان 11 هزار و 700 هزار پرونده واحد صنفي متخلف به تعزيرات حكومتي ارجاع شده است.
اصغرزاده ادامه داد: در اين مدت همچنين بيش از پنج هزار گزارش مردمي در ستاد اين سازمان ثبت شده است كه 2 هزار و 410 فقره آن تلفني، يك هزار و 50 مورد حضوري و يك هزار و 500 فقره نيز گزارش كتبي است.
در حال حاضر حدود 160 هزار واحد صنفي داراي پروانه كسب در استان مازندران وجود دارد كه از اين تعداد بيش از 18 هزار واحد در مركز استان مستقر است.
/1295/ 1602/1654