۷ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۴
کد خبر: 82872188
T T
۰ نفر
قفل 35 ساله بازدید از ساختمان تاریخی دانشگاه علوم پزشكی بابل باز شد

ساری - ایرنا - قفل 35 ساله ممنوعیت بازدید از بناهای تاریخی دانشگاه علوم پزشكی بابل سرانجام با كلید تدبیر دولت دوازدهم باز و درب این دانشگاه بر روی گردشگران نوروزی گشوده شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، ساختمان دانشگاه علوم پزشكی بابل از بناهای متعلق به دوره پهلوی اول است و بازدید از این بنای تاریخی از سال 1362 با استقرار اولین دانشگاه علوم پزشكی شمال كشور در آن ممنوع شده بود.
این ساختمان تاریخی كه در یك محوطه 40 هكتاری واقع است ، با عنوان ' قصر شاهپور ' شناخته می شد .
رئیس دانشگاه علوم پزشكی بابل روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از بازدید جمعی از گردشگران نوروزی و شهروندان بابلی از ساختمان تاریخی این دانشگاه خبر داد و گفت : بسیار خرسندیم با تدابیر اندیشیده شده ، شهروندان و مسافران نوروزی برای اولین بار از بناهای تاریخی قصر شاهپور سابق و دانشگاه علوم پزشكی بابل بازدید می كنند.
دكتر سید فرزاد جلالی افزود : این اقدام در آگاهی بخشی شهروندان و مسافران نقش بسیار مهمی دارد كه قصر سابق ، امروز به عنوان یكی از مراكز علمی و آموزشی خدمات بسیار ارزشمندی در سراسر كشور ارائه می كند .
وی اظهار داشت : باید از این ساختمان در تعطیلات نوروزی با همكاری شهرداری بابل در قالب تور بابلگردی انجام می شود و تاكنون استقبال بسیار خوبی از سوی شهروندان و مسافران صورت گرفته است.
جلالی افزود : از آغاز فعالیت دانشگاه علوم پزشكی بابل در سال 1362 تاكنون هزاران دانشجو در 60 رشته مختلف علوم پزشكی از مقطع كاردانی تا فوق تخصص از این دانشگاه فارغ التحصیل و تحویل جامعه شده اند.
رئیس اداره میراث فرهنگی بابل هم در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : تاكنون بیش از یكهزار نفر از بناهای تاریخی و جاذبه های طبیعی دانشگاه علوم پزشكی بابل بازدید كردند.
التفات اباذری افزود : این بازدیدها نقش بسیار مهمی در شناساندن ظرفیت های گردشگری بابل برای شهروندان و مسافرانی دارد.
وی با اشاره به سفر انبوه مسافران نوروزی به شهرستان بابل در دور نخست تعطیلات نوروزی ، گفت : 12 مدرسه ، پنج هتل ، دو مهمان پذیر، چهار مسجد بین راهی و كمپ های مختلف آماده پذیرایی از مسافران و گردشگران در این شهرستان هستند.
** قصر شاهپور
قصر شاهپور معروف به قصر شاه در سال 1310 در قسمت جنوب شهر بابل بنا شد و به عنوان اقامتگاه پهلوی اول و دوم مورد استفاده قرار می گرفت .
در این قصر 40 هكتاری سه بنای تاریخی به عنوان استراحتگاه احداث شده بود كه هم اكنون به عنوان كتابخانه و بخش اداری دانشگاه علوم پزشكی بابل مورد استفاده است .
علاوه بر این ، سر در ورودی این قصر و برج دیده بانی آن هم از جمله آثار تاریخی بابل محسوب می شود كه مورد بازدید مسافران نوروزی قرار می گیرد.
بازدید از بناهای تاریخی دانشگاه علوم پزشكی بابل تا 13 فروردین ماه جاری ادامه خواهد یافت .
7343/1654