محمود باقري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: 195 ميليارد ريال از اين ميزان براي طرح هاي مختلف كهگيلويه و بويراحمد تعريف شده است.
وي از تصويب 92 ميليارد ريال اعتبار براي طرح هاي گردشگري اين استان در شوراي فني اشتغال و معرفي به بانك هاي عامل خبر داد.
مديركل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري كهگيلويه و بويراحمد ابراز داشت: اين اعتبار در قالب تسهيلات بانكي با سود 6درصد و با سه سال دوره تنفس به متقاضيان پرداخت خواهد شد.
باقري سقف پرداخت اين تسهيلات را 60 ميليارد ريال عنوان كرد.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري كهگيلويه و بويراحمد گفت: 130 ميليارد ريال در سال 1396، از محل اعتبارات سفر سال 95 رئيسجمهوري به ياسوج جذب شده كه با اين اعتبار تحول بزرگي در زيرساختهاي گردشگري استان ايجاد شده است.
باقري اظهار داشت: 80 ميليارد ريال از اين اعتبار براي احداث چهار پارك اسكان هزينه شده است.
وي با اشاره به بهره برداري از چهار پارك اسكان، حدود 100 چشمه سرويس بهداشتي و تلاش براي واگذاري 41 طرح گردشگري به بخش خصوصي گفت:دولت تلاش هاي گسترده اي براي توسعه گردشگري كهگيلويه و بويراحمد به عنوان سومين قطب اقتصادي اين استان كرده است.
مديركل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به حضور خدود 2 ميليون نفر گردشگر داخلي و خارجي سال جاري در اين استان گفت: صنعت گردشگري فرصتي طلايي براي توسعه اقتصادي و افزايش درآمد مردم است.
كهگيلويه و بويراحمد با جمعيتي بيش از 713 هزار نفر در جنوب غربي ايران واقع شده و با استانهاي فارس، اصفهان، چهارمحال و بختياري و بوشهر همسايه است.
اين استان با داشتن 280 تفرجگاه طبيعي، 300 بقعه متبركه، 750 اثر تاريخي ثبت شده در فهرست آثار ملي و مواهب طبيعي چشم نواز مكاني مناسب براي استقبال از مسافران نوروزي است.
حرم بي بي حكيمه (س) خواهر امام رضا (ع)، آبشار ياسوج، چشمه بلقيس چرام، گردنه شلالدان، رود رونه، آبشار كمردوغ، برم الوان، بافت تاريخي دهدشت و سد كوثر از جمله جاذبههاي گردشگري كهگيلويه و بويراحمد است.
8143/6110
ياسوج - ايرنا - مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كهگيلويه و بويراحمد گفت:214 ميليارد ريال اعتبار از محل تسهيلات اشتغال روستايي و فراگير به طرح هاي گردشگري اين استان اختصاص يافته است.