۲۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۱:۰۷
کد خبر: 82944505
T T
۰ نفر
شهید چمران رزمنده ای هنرمند بود

تهران- ایرنا- رئیس بنیاد شهید چمران گفت: شهید مصطفی چمران علاوه بر داشتن روحیه معنوی بسیار بالا، یك رزمنده هنرمند بود؛ به طوری كه تابلوهای نقاشی، خط زیبا و نیایش های عارفانه به جا مانده از وی دارای تكنیك های خاص و زیبایی های منحصر به فرد است.

به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، مهدی چمران روز یكشنبه در نشست خبری اعلام برنامه های بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد شهادت دكتر مصطفی چمران نماینده حضرت امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع افزود: شهید چمران فقط برای رضای الهی و برافراشتن پرچم اسلام در تمام نقاط گام برداشت و از این رو، نه تنها شخصیتی جهانی شد بلكه به آرزوی خود در رسیدن به درجه رفیع شهادت نیز نایل آمد. 
وی ادامه داد: شهید چمران مجاهدی عارف بود كه دانه های مقاومت را در لبنان و غرب آسیا غرس كرد، او رزمنده ای بود كه مقاومت اسلامی را در خاورمیانه آغاز و انقلاب اسلامی این مقاومت را دو صد چندان كرد و به حزب الله لبنان تحویل داد.
رئیس بنیاد شهید چمران با اشاره به اینكه شهدا عامل وحدت در كشور هستند، اظهار داشت: انسجام، وحدت ملی و همدلی رمز موفقیت در شرایطی است كه دشمن سعی دارد با فشار و تحریم ملت ایران را به ستوه آورد تا در مقابل آنها سر تعظیم فرود آورد.
چمران اضافه كرد: رزمندگان دلیر اسلام در دوران دفاع مقدس برای دفاع از انقلاب و حفاظت از كیان كشور، از جان و هر آنچه كه به آن دلبستگی داشتند، گذشتند و امروز زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا كه امام راحل و رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاكید كرده‌اند، وظیفه ما است.
وی با بیان ویژگی های ممتاز اخلاقی و رفتاری شهید دكتر مصطفی چمران گفت: شهید چمران یك عارف، عابد، عالم، دانشمند، هنرمند، جهادگر و چریك بود و همه چیز را از دریچه علمی می ‌نگریست و در مسیر خدا سیر می كرد كه رشادت‌ها و فعالیت‌های بارز و مجاهدانه او در لبنان، پاوه، سوسنگرد و كردستان زبان زد است.
چمران یادآور شد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی نخستین بسیج مردم از سوی شهید چمران شكل گرفت؛ آنان افرادی بودند كه بعد از همراهان او به جبهه های حق علیه باطل رفتند. در آن دوران كه سراسر حماسه و ایمان بود، شهید چمران پیشنهاد ایجاد یك لشكر 10 هزار نفری را داد و پیش از ایجاد بسیج مستضعفین یك گروه آموزش داده شد كه بعدها این افراد به عضویت ستاد جنگ‌های نامنظم درآمدند.
چمران در تشریح برنامه های بزرگداشت سی و هفتمین سالگرد شهادت دكتر مصطفی چمران اظهار داشت: به منظور گرامیداشت سالروز شهادت نماینده حضرت امام خمینی (ره) در شورای عالی دفاع، روز چهارشنبه 30 خرداد ماه مراسم بزرگداشتی در تالار اندیشه حوزه هنری ساعت 18 برگزار خواهد شد.
رئیس بنیاد شهید چمران با اشاره به اینكه در دانشگاه و مساجد شهرهای مختلف نیز مراسم بزرگداشتی برگزار می‌شود، خاطرنشان كرد: روز دوشنبه 28 خرداد ماه در دانشگاه فنی اراك، روز سه شنبه 29 خرداد ماه در دانشگاه تهران، روز پنجشنبه 31 در دهلاویه، روز جمعه یك تیر ماه در حاشیه نماز جمعه، روز شنبه 2 تیر ماه دانشگاه تربت جام در خراسان رضوی و همچنین حرم مطهر ویژه برنامه بزرگداشت شهید چمران برگزار می‌شود كه شناختن روحیه مقاومت ازجمله اهداف این برنامه ها است.
وی ادامه داد: از آنجایی كه شهید چمران به زیارت كمیل علاقه ویژه ای داشت، روز جمعه 31 خرداد ماه زیارت كمیل بر مزار این شهید بزرگوار قرائت خواهد شد.
در تاریخ 26 خردادماه 1360 رزمندگان ستاد جنگ های نامنظم به فرماندهی دكتر مصطفی چمران در عملیاتی مشترك با ارتش و سپاه، دهلاویه را آزاد كردند. هنگامی كه دكتر چمران برای معارفه فرمانده جدید خود ایرج رستمی عازم دهلاویه شد، در اثر اصابت گلوله خمپاره به شدت مجروح شد و هنگام انتقال به بیمارستان سوسنگرد به شهادت رسید.
اجتمام**7029*1834
۰ نفر