۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۴۵
کد خبر: 83133322
T T
۰ نفر
استاندار: نگاه به توسعه شهرستانهاي همدان يكسان است

همدان- ايرنا- استاندار همدان گفت: برنامه توسعه استان، متوازن است و بايد با نگاهي يكسان، بر اساس جمعيت و رعايت عدالت به تمام شهرستان هاي استان توجه كرد.

به گزارش ايرنا، سيد سعيد شاهرخي روز پنجشنبه در جلسه اعضاي شوراي برنامه ريزي و توسعه همدان افزود: فرمانداران و نمايندگان شهرستان ها بايد بدانند كه سياست مديريت ارشد استان در عدالت محوري است و در اين زمينه جاي نگراني وجود ندارد.
وي با تاكيد بر اينكه برخي از طرح هاي استان كاركرد ملي دارند، اظهار داشت: اگر راه آهن همدان برقي شود استان هاي غرب كشور نيز از آن بهره مند مي شوند.
شاهرخي خدمت به مردم را مهمترين وظيفه مسئولان دانست و ادامه داد: اگر حرف و قلم در مسير خدمت صادقانه به مردم باشد، توسعه پايدار در سطح استان شكل مي گيرد.
وي با قدرداني از تلاش پنج ساله استاندار پيشين همدان گفت: اگر امروز همدان به عنوان مركز توسعه در مسير پيشرفت قرار دارد، حاصل تلاش تمامي مسئولان است.
استاندار همدان عنوان كرد: به كار برنامه اي و كارشناسي اعتقاد ويژه اي دارم و بايد با برنامه ريزي و نگاه به برنامه ششم توسعه و چشم انداز آينده، كارها را پيش ببريم.
وي اضافه كرد: استان همدان ظرفيت بالايي در بخش اشتغال دارد كه با در نظر گرفتن تسهيلات و ورود بخش خصوصي به اين حوزه، بايد براي آن برنامه ريزي كنيم.
شاهرخي اظهار داشت: تاكنون 145 ميليارد ريال از اوراق مشاركت ملي در طرح هاي اجرايي استان استفاده شده است كه 45 ميليارد آن به طرح سد خرم رود تخصيص يافته است.
وي تاكيد كرد: شهرداري ها از اوراق مشاركت و اسناد اسلامي استفاده و بدهي هاي معوق خود را پرداخت كنند.
استاندار همدان با بيان اينكه در حال حاظر 10 درصد از اوراق نزد برخي از دستگاه ها باقي مانده است افزود: دستگاه هاي اجرايي بايد از اين اوراق براي طرح هاي اجرايي خود استفاده كنند چرا كه درصورت استفاده نكردن، اين اعتبارات برگشت مي خورد.
وي از دستگاه هاي اجرايي خواست تا اعتبارات ملي را به سمت اجراي طرح هاي خود بكشانند و افزود: در رديف هاي ملي اعتبارات خوبي وجود دارد و مسئولان بايد براي جذب طرح هاي نيازمند ماده 23 تلاش كنند.
استاندار همدان گفت: فعاليت هاي علمي و دانشگاهي براي توسعه پايدار تاثيرگذار است و بايد انجام برنامه هاي نمايشي در هفته پژوهش متوقف شود.
وي تاكيد كرد: بايد در تصميگيري ها و برنامه ها، ملاك را بر اساس نظر كارشناسي علمي بگذاريم و از اجراي طرح هاي بدون نظر كارشناسي خودداري كرد.
شاهرخي عنوان كرد: در تدوين طرح هاي شهري جامع بايد با برنامه عمل كنيم و موافقان و مخالفان به نظرات كارشناسان احترام بگذارند و نظر كارشناسي فصل الخطاب همه موضوعات باشد.
وي با بيان اينكه همدان نگين غرب كشور است، افزود: به همين دليل مديريت مركز راه آهن غرب كشور را اين استان عهده دار شده است.
استاندار همدان با اشاره به اينكه خط راه آهن تنها براي خطوط مسافربري نيست، افزود: تامين مواد اوليه كارخانه ها و تمام مراكز صنعتي از اين طريق انجام مي شود.
وي با اشاره به اينكه رويداد همدان 2018 به عنوان رويداد مهم در تاريخ ثبت مي شود گفت: كنفرانس هاي بين المللي و آسيايي موجب درخشش همدان شد و بايد در سال 2019 برنامه اين رويداد قوي تر از 2018 در استان شكل گيرد.
شاهرخي گفت: 2018 برند ماست و همه بدانند پايان نيافته است و به عنوان آغازي براي توسعه صنعت گردشگري استان همدان محسوب مي شود.
وي ثبت جهاني انگور ملاير را مايه افتخار استان دانست و افزود: در جهان 53 محصول كشاورزي توسط سازمان خواربار و كشاورزي ملل متحد (فائو) ثبت جهاني شده است كه انگور ملاير يكي از آنهاست و موجب جلب توجه جهان به ما مي شود.
9904/2090